[]

Netbook mu, Telefon mu, Tablet mi?

Merhaba, halihazırda bir notebook'um olmasına rağmen, artık çok ağır gelmesi ve mobilite problemlerim sebebiyle (yurtdışına çıkacağım bir gençlik projesi için) ağır olmayan her zaman yanımda taşıyıp interete bağlanabileceğim bir cihaz lazım. Tabi bütün bunların yanında 700 üst limitim var. Ne tavsiye edersiniz?




 
yani şimdi amaca bağlı. amaç internetse netbook bence.


  • gaborit  (17.06.12 17:22:15) 
netbook ve tablette hiç rahat edemedim, telefonda ettiğim kadar ( not telefonun en az 1ghz android olması gerekiyor)


  • utkucbkc  (17.06.12 17:24:55) 
Yakınınızda Kipa varsa mutlaka uğrayın, AMD Fusion işlemcili Acer netbook şu sıralar 450 liraya satılmakta, harika bir fiyat. 11,6 inç ekranı var bu arada. 1080p medya oynatmaya kadar tüm işlerinizi sorunsuzca halledebilirsiniz.

Kipa'da inanılmaz indirimler var, ilgilenenlere duyurmuş olayım. Şu başlığa girin ama sakin olmaya çalışın. Fiyatlar gerçek.

resim.donanimhaber.com

Yakınlarınızda Kipa yoksa tekrar tavsiye verelim.
  • ahmetcan44  (17.06.12 17:26:55) 
Bence tablet. Hatta Asus transformers gibi netbook'a dönüşebilen bir tablet işinizi tamamıyla görür. Ancak 700 üst limit ile bu biraz zor.


  • darkredanger  (17.06.12 17:29:41) 
bende bir genclik projesiicin yurtdisina ciktim netbook mu tablet alayim derken tablet aldim memnunum.:-)


  • themirus  (17.06.12 18:08:08) 
amazon kindle fire...eger fire 2 cıktıysa hemen al


  • mukon  (17.06.12 19:06:44) 
cevap hepsi. notebookum var evde kullanıyorum analiz bilmem ne için. netbookum var yurt dışına çıkarken, ufak tefek şeyler yazmak için kullanıyorum. notebook taşımaya üşendiğimde yanıma alıyorum. ipadim var serviste bişiler okuma için aldım, eve geldiğimde bilgisayarı açmaya üşendiğimde internete giriyorum falan filan. zira paran varsa hepsini al. telefonu bilemeyeceğim. yurt dışı diyorsan sanırım cevabını yukarıda vermiştim netbook.


  • gurur  (17.06.12 19:17:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.