[]

ipad ve faturalı hat internet paketlerini ortak kullanmak

vodafone faturalı hat abonesiyim 4gb internet pakedine de üyeyim. vodafone'dan the new ipad almaya niyetlendim. vodafone forum'da sorduğum soruya olumsuz cevap aldım. sözleşmeli ipad için alacağım pakedimi iphone'da da kullanabilir miyim diye sormuştum. yani telefondaki pakedimi iptal ettirip ipad ile birlikte almış olacağım interneti telefonumda da kullanabilir miyim diye sordum. aksi takdirde ipad'e ayrı iphone'a ayrı internet pakedi alıp ödemek gibi bi saçmalık olacaktı hayatımda. işte olmaz dediler.

"İkiz kart özelliğini kullanarak iPad kampanyası dahilinde sağlanan 4 GB internet paketini cep telefonunda da kullanabilirsin. Ancak, ikiz kart özelliği gereği iPad üzerinden internet kullanırken cep telefonunu kullanamaz, çağrı ya da SMS alamazsın. Aynı durum cep telefonunu kullanırken iPad için de geçerlidir. Cep telefonunu aktif, iPad'i pasif duruma getirebilmek için cep telefonundan çağrı başlatman gerekir."

böyle aptal bişi olabilir mi ya.

tek internet pakedi ile iki cihazı da kullanmak istiyorum. nedir bunun çözümü nasıl yapim?

 
yok ya uğraşılcak şey değil o.


  • radioheadbanger  (17.06.12 17:15:16) 
sssakee +1

git ipad'ini daha ucuz bi yerden al. hem vodafone'a bağlı kalma hem de ucuza al. 3g'li almana gerek yok. ipad yanında iken iphone da her zaman yanında olacağından iphonun kişisel erişim noktası özelliği ile wi-fi üzerinden internete girebilirsin.
  • himmet dayi  (17.06.12 17:20:30) 
hangi ipad'i alayım diye sormuyorum babacanlar, bahsettiğim internet meselesini nasıl çözerim diye soruyorum.


  • radioheadbanger  (17.06.12 17:22:26) 
vodafonecular dogruyu demis, ikiz kartta ayni anda iki cihazi da kullanamiyorsun. tek internet paketi icin en mantiklisi iphone u hotspot olarak kullanmak. lakin new ipad in interneti su gibi harcadigini da unutma


  • yetersiz veri  (17.06.12 17:48:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.