[]

Bu araba hakkında ne düşünüyorsunuz? (VW Bora)

www.sahibinden.com


bu fiyatlara iyi sedan arıyordum ki bora'yı çok severim. ne dersiniz?

 
www.sahibinden.com

iki arabaya da arkadan bakın. sizinkinin bagaj kapağının alt kısmı yansımadan mı öyle yoksa kazalı da tam ayarı tutturamamışlar mı?
  • ykyt  (17.06.12 15:58:36) 
ykyt; bence yansımadan? ben öyle bir yamukluk göremedim ama. bir de açıklamada kazasız yazmış o şekilde baz alıyorum, ama ustaya gidince kazalı çıkar o zaman zaten direkt iptal olur.

bu haliyle onun dışında öneriyor musun(uz)?
  • efendy  (17.06.12 16:00:39 ~ 16:01:43) 
İllaki Bora mı alacaksın bilmiyorum ama Bora güzel arabadır. Model olarak illaki 1.9 tdi almayacaksan daha düşük kmli arabalar da bulabilirsin. Bu arabada 3 parça boya varmış, değişen yok yazınca altları okumamıştım. 3 parça olup da değişen yok yazmak Türk milletine özgü bir hareket zaten. Bence 3 parça boyalı bir araba için çok istiyor fiyat.


  • Canooo  (17.06.12 16:03:52 ~ 16:06:08) 
@Canooo baktım ama onların da hepsi benzinli. valla ben illa Bora istiyorum :)

fiyat, genişlik ve ağırlık olarak bana çok uygun geliyor
  • efendy  (17.06.12 16:04:59 ~ 16:05:20) 
güzel arabaya benziyor. sanayide de cihaza bağlatsanız cihazlarda aracın motor beynindeki km si yazıyor. gösterge ile karşılaştırın. bunu unutmayın. işte gerisi kaportacıya gösterin motorcuya gösterin falan filan. ama 1.9tdi bora harika bir seçim. bagaj istiyorsunuz galiba. isteğinizi karşılar.


  • ykyt  (17.06.12 16:09:11) 
bir de şöyle bir araba gördüm, gerçek olabilir mi bu Bora?

www.sahibinden.com

ykyt: bagaj istemek değil de başka o fiyatlardaki hiçbir araç bana alma heyecanı uyandıramıyor. golf, polo, fiesta vb. araçların hiçbirini gözüm tutmuyor. ondandır bu arabaya takıntım. yoksa tek kullanacağım, çok ailelik bi durum yok
  • efendy  (17.06.12 16:11:38 ~ 16:18:10) 
Ben bu arabayı görmüştüm hatta bunu önerecektim ama illaki 1.9 tdi olsun diyince atmamıştım. Çok araba al sat işi yapan birisi olarak ben 2. arabayı alırım. Hem boyası, kazası, değişeni yok hem de gerçekten km olarak çok düşük. Böyle arabalar çok piyasada gerçek olabilir mi diye şaşırmaya gerek yok. Memurlar genelde alıyor böyle arabaları kızı gibi bakıyorlar, sadece haftasonu özel işlerinde kullanıyorlar geri kalan günlerde toplu taşıma araçları kullanıyorlar tabi arabada tertemiz kalıyor. Ben 10-15 yıllık olup da 50000 km'yi geçmemiş çok araç gördüm bu tarzda. Zaten arabanın ne kadar temiz olduğu fotolardan bile belli, paspasları koltukları biraz inceleyince ne kadar titizlikle kullanıldığı belli. Böyle araba zor düşer illaki Bora diyorsanız.


  • Canooo  (17.06.12 16:30:49) 
boraların motorları her daim problemlidir..


  • jamswety  (17.06.12 17:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.