[]

postacı kapıya getirmek zorunda mı?

x bir kasabada güzel bir postacı abimiz var. "ben sokakları bilmiyorum" bahanesiyle kapıya getirip bırakmıyor, bazı bakkallara bırakıp çevre mahallenin oradan almasını istiyor. Ama tabi bakkala da ne zaman bıraktığını bilmediğimiz için posta geldi mi, gelmedi mi haberimiz olmuyor.

merak ettiğim postacının kapıya getirme yükümlülüğü var mı? varsa şikayet etmek istiyorum.


 
tabiki de şikayet etme hakkın var


  • cetoxim  (17.06.12 14:15:24) 
postaci kapiya kadar getirmek zorunda. bu kadar net. gidip yazili sikayette bulunun.


  • entrapmen  (17.06.12 14:30:32) 
köpek gibi getirmek zorunda.şikayet et hiç durma. hatta değerli birseyler bekliordum gelmedi eksik geldi zarf acık geldi falan diye eklemeler yap


  • mortac  (17.06.12 14:38:01) 
@mortac: hakliyken haksiz konuma dusmek diye buna denir iste.
adamin sucu var zaten. olmayani olmus gibi anlatip daha fazlasini istemek nedir?

  • entrapmen  (17.06.12 14:59:32) 
@entrapman -> ibret-i alem için ceza almasını sağlamak ve bu durumun diğer postacılara ders olması . 300 dolardan fazla para verdiğin içinde bazı magic the gathering kartlarının bulundugu ve imzalı teslim edilmesi gereken zarfı apartman girişinde yere atılı üzerinde ayak izi ile bulsan nefret ederdin sanırım işini yapması gerektiği gibi yapmayan bütün postacılardan. yürüme problemlerin varsa postacılık yapma ! ekmek parası falan bahane değil ! aynı şekilde adamın elinde ki zarfın bana imzalı teslim edilmesi gerekiyorsa imzalı teslim et nasılsa kapıcı bulur kutuya bırakır kafasıyla iş yapma !


  • mortac  (17.06.12 15:10:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.