[]

uydunet

tasınıyorum yeni evde sabit hat yok, yalın dsl muhabbeti de başlı başına saçmalık zaten hem telefon yok hem para veriyoruz, pahalıya geliyor. neyse,

şimdi bi kere:

www.kablonet.com.tr

buradan bakınca yazan illerin bütün semtlerinde vs heryerinde var di mi?

ben istanbul/gaziosmanpaşa'dayım alabilirim yani?

3mbit olana geçeyim diyorum adil kullanım muhabbeti fln da yok ama oyuncuyum ping muhabbeti önemli, ping sorunu yasıyor musunuz? veya aniden kesilme fln oluyor mu? ne durumda uydunet alınır mı?

edit: uydunet için ayrı modem mi almak lazım yoksa halihazırdaki airties modem işimi görür mü? wireless fln da oluyo yani aynı normal dsl gibi he?

 
- apartmanda türksat kutusu varsa bağlatabilirsiniz (girişte bi yerlerdedir) ya da internetten de apartmanı sorgulatabilirsin.

- ping olayını bilemiycem ama eğer kopma yaşamazsan gayet stabil internet hizmeti sağlıyor adamlar. ama bi koptumu da seyret cümbüşü... (teknik ekip, müşteri hizmetleri vs. zayıf)

- adsl modemini kullanamazsın, kablonet'in modemi farklı. ama onda da wireless var tabi ki.
  • brkylmz  (17.06.12 06:33:04) 
www.turksatkablo.com.tr resmi siteleri burası. buradan sorgulama yapabilirsin. bir mahalledeki üst sokakta olup alt sokakta olmayabiliyor.


  • sutlu nescafe  (17.06.12 09:53:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.