[]

Kedisavar

Merhaba kedi severler.

Kedi otu var ya kedilerin çok sevdiği hani ? Bunun tam tersi etkiye sahip olanı var mı? Yani kedi evde her yerde dolaşsın ama, mutfağa gelmesin istiyorsak mutfak kapısının oraya dökebileceğimiz-sürebileceğimiz bir şey var mı? Kediler hemen hemen eğitilemez hayvanlar oldukları için sanırım ne kadar "buraya gelme" desende umurunda olmayacaktır. Kendisi istemediği sürece.

"Kediyi sıkboğaz etmeyin"ci arkadaşım, mutfak hariç her yere gidebileceği bir ev, sokakta yaşamaktan iyidir değil mi?

 
kedi her girdiğinde ensesinden tutup salona götürün, ve tonlamaya dikkat ederek "hayır" diyin, 5., 6. dan sonra yapmaz.


  • dampire  (17.06.12 03:03:36) 
tonlama derken, nasıl tam olarak ? Mesela sinirliymiş gibi mi? bağırarak mı? azarlar gibi mi ? tam olarak nasıl olmalı ?

Teşekkürler cevap için :)
  • arnatuile  (17.06.12 03:05:14) 
yani yaptığının yanlış olduğunu belirtecek bir tonda. bir de her defasında aynı kelimeyi ve tonlamayı kullanmalısınız.


  • dampire  (17.06.12 03:12:59) 
kolonya dökün kapının önüne şerit halinde. cinleri savan kiremit tozu gibi etkisi var :)


  • fuzuli  (17.06.12 11:40:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.