[]

Diablo 3 Battle.net üzerinden satın alanların RMAH'ı aktif oldu mu ?

Diablo 3 Battle.net üzerinden satın alanların RMAH'ı aktif oldu mu ?

Paypala para atan var mı ?


 
Oldu. Senin olmadıysa şu authorization zımbırtısını yapman gerekiyor.(Telefona Authenticator yüklemen vs)


  • lunedor  (17.06.12 01:04:11 ~ 01:06:13) 
Almamıştım daha diablo 3 te ondan sordum.

Sonra kazayla alıverdim bu akşam, paypal sayfasına yönelnmeden aldı ilginç bi şey tabi.

Bu arada dijital alanlar 3 gün beklemesi gerekiyormuş rmah'ı kullanabilmek için.
  • saiko  (17.06.12 02:32:09) 
Authenticator işini yaparsan beklemene gerek yok. Bu arada battle.net balance nakde çevrilmiyor o yüzden hesabına paypal tanımlayıp satışlarda paypal i seçmeyi unutma.


  • lunedor  (17.06.12 02:35:51) 
Okudum okudum hepsini fakat auth işini diablo 3 almadan yaptım, authla hesabıma giriyorum fakat options da hala aktif değil rmah kısmı.


  • saiko  (17.06.12 02:49:40) 
Options? Şimdi oyuna giriyorsun AH'u açıyorsun sağ üstte EUR olması(Currency de olabilir) ona tıklıyorsun ve RMAH karşında olmalı ha burada 3 gün bekle diye bir uyarı alıyorsan Authenticator yüklemen gerek ki yaptım diyorsun, bu uyarıyı almaman gerek ama alıyorsan şifreni değiştiriyorsun ve RMAH'a giriyorsun.


  • lunedor  (17.06.12 03:13:13 ~ 03:13:32) 
Yok 2 defa değiştirdim o da yemedi.

Bu arada bunu yapmadan önce (ve hala) menüdeyken options yaparsam rmah yerinde no real money currencies available yazıyor.

oyuna girmeden (loginden sonra yani) auction yapıp currency tıklarsam da 3 gün bekle diyor.
  • saiko  (17.06.12 03:22:15) 
çok çok uzak bir ihtimal ama update yapmamış olabilir mi?


  • lunedor  (17.06.12 03:25:02) 
Yok yok yeni yükledi zaten kapayıp açtım da kaç sefer.

Neyse şart değil 3 gün de beklenir zaten yeni başladım hemen satış yapacak değilim de önemli olan sonradan sorun çıkmaması ondan ürktüm.
  • saiko  (17.06.12 03:26:46) 
bir ihtimal o 3 gün oyunu satın aldıktan sonra rmah için 3 gün geçmesi gerekiyor olabilir. 3 gün sonra yine olmazsa burdan da yazarsan araştırırız.
iyi oyunlar sana :)

  • lunedor  (17.06.12 04:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.