[]

wireless den internet alıp eternet kartından dağıtmak

Merhaba duyuru sakinleri, ben pc üzerinden internet paylaşımının tam tersini yapmak istiyorum. Bu mümkün müdür.? Yani wireless den internete bağlanıp dahili eternet kartımdan internet paylaşmak istiyorum. Bütün anlatımlar bunun tam tersi böyle bir şey mümkün olamayacağını düşünmüyorum bir yöntemi vardır sanırım.

Biraz açmam gerekirse; ben android tabletten sim kartımı takıp internet paketimi kullanarak ortak erişim noktası oluşturup tabletten dışarıya internet paylaşımı yapıyorum. bununla masaüstü pc de bulunan wireless kartımla internete giriyorum. buraya kadar her şey normal. Ben ise dahili kablolu eternet kartım ile bu internetimi evimde bulunan diğer pc lere de kablolu bir şekilde paylaştırmak istiyorum, switch e bağlayıp enetnet kartımla.


Şimdiden teşekkürler kahvaltınızdan herdaim nutella eksik olmasın.

 
  • arden v2  (16.06.12 21:02:33) 
elimde o zımbırtıdan olsa yaparım elimdekiler bir adet switch bir adet wireless kablosuz eternet kartı bir adet dahili eternet kartı ve android os ile internet paketimi paylaşıma açtığım tablet. eldekiler bu ve 3 adet wireless özelliği olmayan masaüstü pc


  • TATLIEKŞİ  (16.06.12 21:07:39) 
colonizer Senden önce defalarca denememe rağmen olmamıştı ama senden sonra tekrar denedim ve diğer pc den kontrol edince bağlantını geldiğini gördüm :) Çok teşekkür ederim.


  • TATLIEKŞİ  (16.06.12 21:20:33) 
eksiduyuru.com:yazmak+okumak=hayat kurtarır.


  • TATLIEKŞİ  (16.06.12 23:18:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.