[]

Laptop Soğutucu Tercihi

Bu iki soğutucu arasında kaldım.
(git:www.coolermaster-usa.com )
(git:www.vatanbilgisayar.com )
Hangisini önerirsiniz? Bu iki seçeneği de yine buradan gelen tavsiyelerle seçtim. Ama tercih yapamadım bir türlü. acer as5742g model bilgisayarım. baya ısınıyor diyebilirim.

 
5738g var bende de. zallman aldım memnunum, öncelikle bu soğutucuları makineye taktığın anda bataryayı sikip atıyor bunu bilmeni isterim, yani artık notebooku sürekli şarjda kullanacaksın bataryayı unutacaksın. kauçuk olan tipler var onlardan alma beş para etmiyorlar, bu örneklerin ikisi de iş görür gibi.


  • mtrsykl  (16.06.12 19:35:17) 
www.coolermaster-usa.com
Bu daha ii gibi..Hatta bunda fanların ayarlanabilir oluşu çok iiymiş bak,emin ol baya işini görür bu.bende Targus 2 fanlı almıştım yakın zamanda 50-60 tl verdim ama bozuldu fanlarından biri ve hiç de işimi görmedi.Fanları hava deliklerine denk gelmiyor bile..

  • yqzkrttpli  (16.06.12 19:38:16 ~ 19:42:43) 
Zaten bataryasız kullanıyorum. Sürekli fişte. Tam kararımı vermedim ama birde gidip fiyatını öğrendiğimde ikisinden birini seçeceğim.


  • naylonlee  (16.06.12 19:46:50) 
Bugün gittim yeni bi soğutucu aldım bende 15-20tl lik bişe.Sana tavsiyem öyle 50-60tllik bişe alma,bozulabiliyor sonra kalıyorsun,garantisiyle de uğraşılmaz.Hani ucuz alırsan en azından bozulsa da koymaz.Yeni aldığım büyük fanlı bişe baya iş görüyo gibi şimdilik :D


  • yqzkrttpli  (16.06.12 22:43:50) 
Genel de yazan şey, almışken tam güzel bişey almam 15 liraya alırsam bi işe yaramaz olduğuydu. Ne yapsam. Senin ki nasıl? Plastik mi?


  • naylonlee  (16.06.12 23:59:46) 
Ya bende aynı düşünceyle gittim ilk seferde bunu aldım
www.hepsiburada.com
ama daha 3 ay oldu alalı 2. fanı bozuldu dorduk yerde.Ben de aynı kafadayımdır,ucuz etin yahnisi yenmez derim.On defa kalitesiz alacağıma bi kez kaliteli alayım kullanayım uzun süre dedim ama dediğimle kaldım.Arkadaş da markasız bişe almıştı 15tl ye 2 yıldır kullanıyor problemsiz,extra usb portu bile var :D Bende yeni aldım işte 25tl lik bişe bunda da usb portu var.Dış çerçevesi plastik ama orta kısım metal ve fanı büyük..Yani uzun lafın kısası git ucuz bi ürün al büyük fanlı eğer işini görmezse gider daha kaliteli bişey alırsın =) ..Sonuçta hemen hemen hepsinin fan devri aynı seviyede :D

Bugün aldığım da bu işte
urun.gittigidiyor.com
  • yqzkrttpli  (17.06.12 02:15:02 ~ 02:19:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.