[]

Anadolu İletişim vs İstanbul İletişim

Arkadaşlar merhaba.Eskişehir'de yaşıyorum bu sene kafama bazı şeyler dank etti,sınava çalışayım dedim.Bu sene büyük ihtimalle Anadolu Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi bölümü olur.Aynı zamanda İstanbul'da Beykent,Yeniyüzyıl Görsel İletişim Tasarımı(Yüzdeyüz Burslu) ve Marmara,İstanbul ikinci öğretim iletişim bölümleri olabilir.Şimdi size sorum şu şekilde:

-Anadolu'da okumak bu sektörde iş hayatına 5-0 yenik başlamak mı demektir?

-İstanbuldaki bu özel üniversiteler tercih edilmelimidir?(Beykent,Yeniyüzyıl)

-Marmara ve İstanbul iletişim fakültesinde okuyanlar okulun eğitimi hakkında bilgi verebilirler mi?

Teşekkürler.

 
Marmara ve İstanbul üniversitesi iletişimde en iyi iki üniversite tartışmasız.
yeniyüzyıl üniversitesinin bu alanda bir başarısı olduğunu duymadım
özel üniversitede bilgi ve bahçeşehir üniversiteleri iyi bir başarıya sahip.
  • sekilci zihniyet  (16.06.12 19:22:27) 
Anadolu aşmış ve çok iyi bir üniversite iletişim fakültesi açısından. git oraya. düşünme bile.


  • pegasuss90  (16.06.12 19:34:16) 
anadolu iletişim, iletişimin şahıdır. istanbul üniversitesini özellikle geçiniz efendim.


  • army14  (23.07.12 18:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.