[]

diablo 3

ya bu 15 milyonluk falan amuletleri ringleri nası alıcaz ya? level 60 oldum, hell'de azmodan'a baya yaklaştım ama hala o paraları rüyamda görebiliyorum sadece.




 
Gayet ciddi yazıyorum:

Günde 10-12 saat boyunca farmlayacaksın. Farmlayacaksın derken, hell falan değil. Inferno'da 3. ve 4. bölümleri farmlayacaksın. 1 ve 2'de çer-çöp düşüyor. Nadiren ortalama bir eşya düşerse iyi.

Diğer kötü haber ise artık gerçek parayla çalışıyor Auction House. Yani altın kasarak hiçbir şey alamazsın, o dönem kapandı. 1 milyon altının ederi 2-3 Euro'ya düştü. 15 milyonluk amulet ya da ring için 40-50 Euro ödemek gerekiyor. Kim öder deme, 250 Euro'yu boktan eşyalara veren hıyarlar var.

1 kuruşluk dahi mal almam gerçek parayla. Fakat elime geçerse satarım. Donanımhaber'de elemanın biri 700 Euro kazandı 3-4 eşya satarak. Olayın özeti; oyun amaçken araç halini aldı. Artık amaç ticaret. Blizzard fena para kaldırdı, daha fena kaldıracak. Satış başına %15 komisyon...
  • ahmetcan44  (16.06.12 02:17:55) 
rmah acilmadan once ah'de ucuza item alip pahaliya satma sistemiyle rahat 10-15 milyon kazandi arkadaslar.. rmah acildiktan sonra biraz yavasladi ah'deki ticaret.. 100k'lik ringler falan 50-60k ya dustu.. ama yine arada eger sık sık kontrol edersen 2k-15k arasina satiyorlar bu tarz ringleri..

bi sure ah'de dolasirsan eger anlarsin hangi item para ediyor hangisi etmiyor.. eger ah'ye girmicem diyosan inferno'ya gectikten sonra butcher farm olayina gireceksin.. 45 dk falan suruyor sanirim ve en az bi tane ah'de gidecek item bulunabiliyor.. yaninda buldugun gold da fena degil.. genelde soylendigi gibi çöp itemlar dusuyor tabi ama mesela alttaki ringi bi butcher run sirasinda dusurdum ben..

dl.dropbox.com
  • buzzlightyear  (16.06.12 08:40:35) 
bu arada ben aslında inferno'yu bitirebilmek için sormuştum onları nasıl alıyoruz diye :)


  • sanal uyku  (16.06.12 22:59:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.