Yaklaşık 3-4 ay kadar BB yaptım fakat dirseğim yüzünden ara vermek zorunda kaldım.Bench press gibi hareketlerde sol dirseğimde sanki sinir sıkışmasına benzer bir şey oluyor. Bu da ağrı verdiği için spora ara verdim.http://e1206.hizliresim.com/y/b/7r081.jpgYukarıdaki örnek fotoğrafta kırmızı nokta il
Yaklaşık 3-4 ay kadar BB yaptım fakat dirseğim yüzünden ara vermek zorunda kaldım.
Bench press gibi hareketlerde sol dirseğimde sanki sinir sıkışmasına benzer bir şey oluyor. Bu da ağrı verdiği için spora ara verdim.
e1206.hizliresim.com 
Yukarıdaki örnek fotoğrafta kırmızı nokta ile işaretlediğim yer. Dirseğimi yukardaş aşağıya doğru kırdığımda veya bench press tarzı pozisyonlarda sanki orta sinir sıkışıyor veya sinir atıyor.
Sıfır ağırlıkta bile aynı şey var.
Sağ kolda bir problem yok fakat sol kolda bu bir türlü geçmedi. Tekrar BB'ye başlayacağım fakat bu sorunu nasıl geçirebilirim?