[]

günde 700 kere falan maillerimi kontrol ediyorum

takıntım var evet.

2 tane gmail hesabım var. ikisini birden takip edip bana haber verebilecek bir uygulama var mı?

chrome için.

 
push destekli bir cep telefonu al, ki bu modern akıllı telefonların hepsini oluşturan bir küme.

mail geldiğinde telefonun ışığı yansın. dışarıdayken de push'u tek tıkla kapatıyorsun, kafanı sikmiyor.
  • roket adam  (16.06.12 01:10:25 ~ 01:29:15) 
Haber derken, cep telefonu falan mı? Ayrıca birini diğerine yönlendirebilirsin. E-postalar tek bir hesapta toplanmış olur. Dilersen kopyaları diğerine gitmeye devam eder bir yandan.


  • ahmetcan44  (16.06.12 01:11:14) 
gtalk. popup olarak her mail geldiğinde gösteriyo. ikisini de birleştirdiğin takdirde, tıkır tıkır gelir


  • njtbcrn  (16.06.12 01:13:15) 
ikisini birleştirmek istmiyorum. dışardayken kafa siksin de istemiyorum.


  • hope ender  (16.06.12 01:15:46) 
Her girdiğinde kendine mail yolla. Bir sonraki girişinde yazdıklarını okursun. Takıntım saçma bir eğlenceye dönüşür. Bir süre sonra sıkılırsın. Belki de ona da alışırsın ama :)


  • olcay  (16.06.12 01:29:50) 
x-notifier eklentisi var dilediğin kadar hesap ekle, mail geldimi uyarıyor.


  • low-life  (16.06.12 01:55:11) 
X-notifier kullanıyorum ben 3 tane gmail hesabıyla mozilladan Webmail Notifier eklentisini kullanıyodum o da baya iyiydi chromda ona benzer gelişmiş bir uygulma bulmak iyi oldu.


  • Short Skirt/Long Jacket  (16.06.12 02:12:53) 
  • sijwocaq  (16.06.12 07:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.