[]

Izmir kahvalti deniz kenari

Misafirlerimiz var. Lezzette guze, porsiyonlarda comert, hesapta cok gecurmeyen yukardakileride saglayan yer neresi var? Acil. Yarin sabah gidecegiz.




 
güzelbahçede altınoluk var. fiyat normalin biraz üstü. 3-4 kişi için 50ye yakın ödersiniz.


  • defansif orta saha  (15.06.12 23:50:18) 
karşıyaka-bostanlı arasında yasemin kafe var. iyidir gayet. fiyatlar da makul.


  • afterdark  (15.06.12 23:57:00) 
Yasemin Kafe +1. Nezih yerdir. Denize yakındır, denizle arasında yapı yoktur. Fiyat olarak ucuz değil, ama üzmez de. Karşıyaka Sahil Yolu'ndan devam ediyorsun, Bostanlı Pazarı'nı geçer geçmez solda kalıyor, Beşikçioğlu Camii'nin sahile doğru tam karşısı. Karşıyaka tarafından geliyorsan, bir dakika devam edip döner kavşaktan geri döneceksin.

Param bok arkadaş diyorsan, biraz daha ilerde Deniz Restorant var, orası alabildiğine iyi ama seni üzer, yetmez bizi de üzer. :)
  • Dunedan  (16.06.12 00:18:33) 
Sizi üzer miyim aşkolsun ama bostnlı tarafı ters. Altınoluk olacak galiba.
Editto:
Evet gttik gördük yedik geldik.
Mekan Güzelbahçe Altınoluk. Güzelbahçeye girince Kalamış Huzurevini geçer geçmez sağda deniz kenarında.
maps.google.com
Mekan süper, ortam güzel, servis ilgi güzel, garson arkadaşlar çok ilgili ve çok hızlılar. 5 kişi kahvaltı artı ekstra 2 duble menemen, baya bol çay, yemek sonrası kahveler ve ekstra bazlamalar felan 97TL. Biraz pahalı ama arada sırada fazla abartmadan neden olmasın? Ayrıca tüm ürünler çok lezzetli ve türünün iyi örnekleri, güzel hazırlanmış!
  • Ruprect  (16.06.12 08:49:26 ~ 17:56:11) 
soru amacına ulaşmış ama sonradan okuyanlar için ben de tavsiyede bulunayım. üçkuyular levent marina'daki mekânlarda yedik içtik, sınırsız çay falan filan, doyduk, hatta bir sürü de kahvaltılık arttı, 6 kişi 60 lira ödedik çıktık.


  • bazilika  (29.06.12 18:03:13 ~ 20:38:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.