[]

protein tozu

kilo aldırmayan, daha doğrusu yağ, karbonhidrat vb. barındırmayıp maksimum miktarda protein içeren protein tozu tavsiyesine ihtiyacım var. hardline bipro buldum internetten mesela, tavsiye eder misiniz?

bunu antrenman sonrası hızlı onarım için tüketeceğim. yatmadan önce ve/veya sabahları tüketmek için caseinli tozlardan mı almak lazım?

şu an optimum whey kullanıyorum. antrenmandan sonra iki ölçek whey + 1 çay kaşığı kreatin, yatmadan önce de 1 ölçek whey + 1 çay kaşığı glutamin alıyorum. ağır antrenmanları takip eden günlerde de sabah ve akşam 1er ölçek whey. bu şekilde iki ayda biraz yağ yaptım ve kardiyo yapsam da eritemiyorum (protein tozu dışında fazla karbonhidrat tüketmiyorum, ekmek falan hemen hiç yemiyorum). yağ yapmadan maksimum onarım için öneriniz nedir?

 
aldığın toz %100 protein olsa bile hepsinin kasa döneceğini sanmıyorum bence antrenman rutinini kardiolarla zenginleştirmen ya da dietini gözden geçirmen lazım
definasyon çok ayrı disiplin isteyen bir olay

ek öneri: yeşil çaya aban yağ yakımı için ben faydasını gördüm
  • technicalte  (15.06.12 16:45:15) 
hormonsuz tavuk eti ve köy yumurtası bul bir yerden.

sorun nerede biliyor musun? bilimsel makalelerde diyor ki ortalama bir yumurtada 6gr. protein var. bizim yediklerimizde 1gr. neden? çünkü günde 1, hadi bilemedin 2 kere yumurtlaması gereken tavuklar 6-7 kere yumurtlatılıyorlar zorla, korkutularak, hormonla.

100 gram tavuk göğsünde 23-27 gr protein olması gerekirken 7-8 gram alıyorsun. Neden? O tavuk normal büyümesi gereken günden 3 ay önce tavuk haline getirilmiş de o yüzden.

velev ki, kimselerin adelesi büyümüyor memlekette. yok anasını satayım sağlıklı besin yok. Avrupalı çocuklar bir geliyorlar zebellah gibi hem de sadece güzel yiyerek.

Bu tozların peptid bağlarına da çok güvenme. (bkz: #26140637) şöyle de bir şey var ayrıca.

not: ne dedim şimdi ben?
  • diskbudur  (15.06.12 17:08:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.