[]

ipad 3 ile pdf okuma

Merhabalar,

The new Ipad alsam almanca pdflerimi okurken anlamadığım bir kelimeyi türkçeye çevirtebilir miyim? tıklayarak filan?

Öyle bir yol var mı? Ayrıca en son IOS 6 galiba JB çıktı mı onun için (şu kolay olabnı hangisiydi untethered mi, her açıldığında JB yapılması gerekiyor gibi bir şeyler vardı zamanında, daha önce IOS'lu cihaz şahsen kullanmadım. O yüzden soruyorum.

 
iOS 6 için daha çok erken; yüklemek için bile UDID kaydı yaptırman gerekiyor. en az 2-3 ay bekleniyor official sürüm için. Untethered jb er geç çıkar, ama tethered jb yüklemek basit ve kullanımı zordur, her açılışta yapman gerek dediğin gibi.

pdf okumak için bir sürü program var, sözlük te var. ama dediğin gibi bir programla karşılaşmadım. belki jb'ile internetten hemen çevirip gösteren bir program vardır. araştırman gerek.
  • buzzer  (15.06.12 16:32:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.