[]

burun kanaması

merhaba. lanet olası burnum her yaz mevsiminin sadece başında kanama yapıyor, üstelik de hep bütünleme zamanlarına denk geliyor. geçen yıl doktora görünmüştüm bir şey yok kılcal damarlardan demişti. bir de çok zayıf bir insanım o da etkiliyo olabilir. kandan da nefret ediyorum ne yapmalıyım? 1-2 günde bir 2-3 dakika boyunca şelale gibi akıyor durmuyor da meret. bir kaç haftaya normale döneceğini bilsem bile ne moral ne psikoloji bırakıyor bende




 
sıcaklardan olabiir.fazla sıcak altında durmamaya çalışın.


  • sidd79  (15.06.12 14:45:00) 
stres sebep olabilir mediko da psikologla bir konussan ?


  • duruoz  (15.06.12 14:47:13) 
kanasın kanasın iyidir, baş ağrısını önler, olası iç kanamaları önler, litrelerce kan boşatmıyorsan sorun yok, burnuna pamuk tıka kanadığı zaman, başını geriye atma.


  • r_u_h  (15.06.12 14:55:53) 
kilcal damarlardan gelen kan o kadar da onemli degil hatta yararli bile oldugu soylenir :) sakin kafana takma, gunes altinda kalma ve sik sik alninia soguk su carp..

bende yillardan beri var , cebimde pamukla gezerim bikac calismadigim sinavda kurtaricim olmustu minnetarim :)
  • dogumgunundecevrimdisiolanadam  (15.06.12 14:58:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.