[]

perma yaptırmış olanlar bi el edin

perma yaptırmak istiyorum. ama yıpranma sorunları beni benden alıyor. bir de ben iri kıvrımlar istiyorum. bu konuda deneyimlerini paylaşacak birileri var mıdır acep?




 
bildiğim tek şey aşırı saç dökmesi. kelliğe kadar uzanan. bir de 90 ların başında bitti o moda hacım be.


  • female demon  (15.06.12 14:25:02) 
ya moda diye değil böyle canım sıkıldığında saçımın bukleleriyle oynayabileyim istiyorum. peki sevgili kobuzchu kız sen nerde yaptırmıştın? istanbul ise hemen bi yol tarifi alabilir miyim?


  • fosforlu cevriye  (15.06.12 14:33:39) 
ben boyadan kendi doğal saçıma dönerken yaptırdım. uçlarda 1-2 cm boya vardı zaten perma yapmadan temizlediler. ondan sonra da ne dökülmeyle ne kırıkla uğraştım. geçen sene nisan'da yaptırmıştım, artık kıaförün mahareti mi kullanılan ilaçtan mı bilmiyorum, hala saç uçlarımda bukleler var.

saçın yapısı ve işlem görmemiş olması önemli. gayet güzel sonuç alabilirsin. yalnız ben mesela su dalgası diye istedim, çok ince ve sık sardıkları için perma oldu. yani kuaför bildiğini okudu. sen bunları iyi vurgula gittiğin kuaföre, mutlaka söyle nasıl istediğini.

ha dalgalar ufak olursa da canını sıkma, zaten 3 ay sonra su dalgasına dönüşecek o perma =)

off benim de anlatınca yine yaptırasım geldi, şu sıcaklarda kesinlikle en rahat kullanılabilecek şey. toplayacak mısın, tak bir kalem saatlerce topuzlu kalır, salacak mısın sür iki gram saç köpüğü, bukle bukle olur =)
  • sister blister  (15.06.12 15:35:40 ~ 15:35:57) 
İyi bir kuaför seç. Benim gittiğim kuaför permadan önce saçlarıma bir sürü bitkisel yağı karıştırıp masaj yapmıştı, bi güzel yağlamıştı yani benim kafayı 2 saat bekletmişti hani saçım zarar görmesin perma ilacından deyu.

İnce bigudi kullandığını görürsen uyar, yok bu ince bigudiyle yapılıyor sonra açar o derlerse inanma. Orta boy ya da kalın bigudiyle sarsınlar. İnce bigudiyle sarılan saç papaza bağlıyor öyle hemencecik açılmıyor kıvır kıvır gezersin.

bir de;

"apla sizden hala var mı yaaa,
o nedir arkadaş perma,
yapmaaa" diyenlere kulak asma aklına koydursan yaptır gitsin çogzel bence dalgalı bukleli saçlar.
  • kaçanbalık  (15.06.12 17:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.