[]

Saat tavsiyesine ihtiyacim var!

Selam gencler,

Saat isinden pek anlamayan bi adam olarak denk getirebilirsem guzel bi saat almayi planliyorum. Ne istedigime gelince, her ortama giden bi saat olmasi tercihim (ofis, is yemegi, gunluk hayat, gece kulubu, vs.) Herhangi bi ortamda siritmasin yani, almisken takim elbiseyle de kot t-shirt ile de kullanilabilsin. Ne cok spor ne cok klasik olsun.

Butcem 750€ civari (Yaklasik 1700TL), cok ilgimi ceken bi sey olursa biraz daha yukari cekebilirim. Beni soracak olursaniz 27/M.

Yukarida belirttiklerim dogrultusunda onerebileceginiz markalar, seriler var ise paylasabilirseniz sevinirim.

Simdiden tesekkurler.

 
(bkz: tag heuer)


  • turangue  (15.06.12 14:05:04) 
cok cafcafli seyleri sevmeyen birisiyim. bunu belirterek onerilerimi yapayim.

marka olarak hamilton'un saatlerini cok begeniyorum. daha yakin zamanda baktim. butceniz dahilinde birkac modeli olmasi gerek. o birkac model disindakiler asiri pahali.

armani saatleri de fena degil. ozellikle kahverengi tonlarini seviyorsaniz bakabilirsiniz. daha hesapli fiyatlara sahip oldugunu ve sadece goruntu olduklarini soylemek gerek. yine de yari yolda birakmiyorlar.

longines'in sizin fiyat araliginizda cok modeli var. benim pek tarzim degil longines.

maurice lacroix var klasik hos saatleri var. modelini aramaya usendim bir tane 2000 lira civarina kayis kordonlu, tarihli bir modeli vardi. oldukca etkileyici gorunuyordu. 2000 lira liste fiyatiydi daha uyguna pazarlikla alinir eminim.

buyuk kasa ve gosterisli modelleri olan tissot var. ben pek hoslanmiyorum.
  • entrapmen  (15.06.12 14:16:57) 
konusu geçince ben de merak edip, şöyle bir araştırdım. bilen arkadaşlar ek olarak şu duruma ne diyecekler.

www.markaadresi.com

şu adreste replika satılan ürünlerden bahsediyorlar. ben şu modele bayıldım ve 260 tl gibi bir fiyat var. sanırım orjinali 10 bin tl civarındadır.

www.markaadresi.com

sizin bu konuda yorumlarınız nelerdir?

2 yorum var : www.eksisozluk.com
  • raif_efendi  (15.06.12 14:20:02 ~ 14:21:58) 
Skagen markasına da bakabilirsin.


  • velhasilkelam  (15.06.12 14:36:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.