[]

ankara mekan önerileri

bilindik bilinmedik, bar-restoran-gece klüpleriyle ilgili düşünceleriniz neler. biraz rehber bir soru olsun.




 
Bakchouse grunge pub : en sevdiğim, evim gibi bir yer. Bira ucuz(50lik 4,5 - 70'lik 5,5 lira) su kesinlikle yok. Barın takılanı belli zaten. Efes'e döndüler. 5li tekila 20 lira, 5li karışık shot 20 lira. www.facebook.com

Nefes: Backhouse ardından eve giderken eğlenmelik (cuma ctesi akşamı) Bira 7 lira.

EskiYeni: Nefes'e benziyor ama ben nedense ortamı sevmiyorum. Alt katı homofobik değilseniz eğlenceli olabilir. Bira 7 lira

Telwe, gecede 5-6 doğum günü. bira 7 lira

Yolcu: rock metal için iyidir.

Bunlar sakarya caddesi barları.
  • adriana go go go diyen adam  (15.06.12 13:29:54) 
Güzel bir konu olmuş buralar şenlensin herkes yorum yapsın.

eskiyeni: birasını seviyorum, kokteylleri de fena değil. cuma cumartesi üstkatta eğlenen gruplar çok acayip. müzikler de öyle, bi anda sertap erenerden girip ayten alpmandan çıkılıyor. 45'likler gecesinde 90'lar müziği çalıyor :) altkatı fena dğeil bi kere gittim ama çok kalabalık.

flat: tunustan bahsediyorum. içerisi karanlık ve ışıklandırması çok kötü ama ankarada içemiceğiniz kadar şahane kokteyller ve içki çeşitleri var. absinthden sambuca'ya aklıma gelmeyen bissürü süper içki. fiyatlar fena değil, kokteyller 15-25 arası ortalama. jager kokteylleri on numara.

publar var bidolu tabi, kızılayda tunus bestekarda. random iyidir. bestekarda hemen hemen hepsi iyidir, cafe bien'i sevmedim sadece. o da gelen insan profilinden ötürü. hırboyum ama para bende görgüsüzlüğü son noktada.

klüp derken? ankarada gece 12 sonrası gidilecek çok fazla yer yok. eski salata, bi ara satsuma oldu, şimdi de retro mu ne öyle bi yer var. cafe bien güruhunun 17-20 yaşındaki hali geliyo oraya da haha. çok bayık, bi biraya 25 lira vermenin de manası yok.
zeki bar vardı bi ara, pavyona doğru hızlı adımlarla ilerliyor.
onlar haricinde if ve passage var. haftasonu ölümcül kalabalık. hafta içi de çok sakin sayılmaz mesela passage ama güzeldir.

restoranlardan ise yemek tarzına göre ve alkol muhteviyatına göre çok çeşiti olmakla birlikte rakıda özen'i tek geçerim :) sakarya da net pikniğn yanında. net piknik de fena değlidir.
  • ahandanick  (15.06.12 13:40:53) 
london pub: tunus caddesinin güzel mekanlarından. yaş ortalaması biraz yüksek ama eğer oturaklı bir arkadaş grubuyla giderseniz feci eğlenceli. muhitinden dolayı biraz pahalı ama olsun o kadar.

corvus pub: bestekarın ünlü üç katlısının ikinci katında. üzerindeki tutti's ve altındaki city lounge'a göre daha oturaklı bir yer bence. müziği biraz yüksek sesli ama en azından tutti's gibi apaçi çalmıyor. geçen camel falan çaldılar. tatlı mekan. karşıdaki twister kadar pahalı da değil.

(park caddesi) mozzy: park caddesinin en ucuz mekanlarından. eğer illaki park caddesi'nde takılacaksanız mozzy kesinlikle önerilir.
  • sagopa kajmer mahlas kafkef  (15.06.12 14:01:14) 
backhouse candır tabiki :)


  • antonin artaud  (17.06.12 13:08:02) 
laankara.com siteden mekanlar hakkında bilgi alabilirsiniz.


  • sinterpreter85  (01.11.18 10:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.