[]

Zombi İstilası Yaklaşıyor mu? Mümkün mü?

Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere Amerika'da bir adam bir diğerinin yüzünü canlı canlı yedi. Buna benzer birkaç haber daha dolanmaya başladı.

www.aksam.com.tr

www.haberturk.com

Bu uyuşturucunun etkisiyle veya yaygınlaşmasıyla bir "Zombie Apocalypse" mümkün olur mu sizce? Olayı illuminati çerçevesinde de değerlendirebilirsiniz. Sevgiler.

 
ne zamandır hayalini kurdugum mad max vari dünya geliverir .. keşke olsa .. ama dediğim gibi hayal


  • mortac  (15.06.12 13:19:54) 
zombi dediğimiz adam, ölüp dirilip gelen adam değil mi? yüz ısırmayla göt emmeyle zombi olunmaması lazım.


  • afterdark  (15.06.12 13:21:14) 
hayır, zombi olmak için illa ölüp dirilmeye gerek yok. geleneksel "zombi" tanımı sizin dediğiniz gibi ama modern anlayışta herhangi bir kimyasalın etkisiyle veya enfeksiyon, biyolojik silah vs. sonucu da olunabilir diye biliyorum ben. yani öyle kesin bir ayrım yok.


  • nesilsiz  (15.06.12 13:24:23) 
Göt emme ifadesi çok güzel bugün duyuruda güldüğüm ilk şey :》


  • herşey çok güzel olacak  (15.06.12 13:25:56) 
bana biraz derleyip toparlayıp abartılan haberler gibi geldi. koskoca amerikada illa ki birileri birilerini ısırarak zarar verecektir. mayk taysın da kulak koparmıştı zamanında. oluyor bunlar. yaz sıcağında haber bulamayan adamların derlemesi toparlaması gibi.
haberin bi kısmında şöyle bir olay var;
"McCarthy'nin yaşadıklarına benzer bir olay da Shane Shuyler'ın başına geldi. 40 yaşındaki kadın, çırılçıplak soyunarak parktaki bir bankın üzerinde oyurmuş ve 3 yaşındaki bir kızı sözlü olarak taciz etmişti."
bu nedir şimdi? dünya çapında duyurulması gereken bir haber olabilir mi bu normal şartlarda? parklarda şarapçıların yaptığı hareketler bunlar.
  • afterdark  (15.06.12 13:28:56) 
  • nesilsiz  (15.06.12 13:50:15 ~ 13:50:32) 
valla ben şimdiden şu eski orman dairesinin kullandığı yeşil willis ciplerden ayarladım. rengini de kül grisi yaptım. doğudan bir arkadaşımdam bir kaç keleş ve roketatard a geldimi tek eksiğim cipin arkasına bol bol plastik benzin bidonu koyacam. o değil de incil falan ayarlasak süper olur.


  • ground  (15.06.12 13:55:15) 
filmlerde oyle oluyor once azar azar basliyor hastalik veya delilik saniliyor ama uyusturucu oldugu icin bulasici olmaz ve yayilamaz yani zombi olmaz etkisi gecince millet kendine gelir


  • iplikci  (15.06.12 14:28:01) 
Ciddi ve kanimca guzel bir yorum yapacaktim ama son paragrafta "illuminati" kelimesini gorunce biraktim.


  • bcm  (15.06.12 16:12:07 ~ 16:34:56) 
niye esirgiyorsunuz ki yorumunuzu? bu tip toplumsal olayları illuminati'ye bağlayanlar çok sayıda var ama benim bu kelimeyi yazmış olmam benim olayı illuminati'ye bağladığım anlamına gelmez.


  • nesilsiz  (15.06.12 16:29:21) 
@afterdark evet sadece kulağını koparsa burnunu ısırsa senin dediğin gibi ama adam 12 mermi yiyip ölene kadar kafasını kaldırmamış yemeye devam etmiş.


  • r_u_h  (15.06.12 17:03:58) 
iyi güzel de bundan 15 sene evvelinde de rusya'da böyle yamyam adamlar vardı. adamın yüzünü ısırmayı ve yemeyi bırakın, tamamını yemiş, komşulara da dağıtmış insanlar var. kendi çaplarında ayinler yapan piskopatların, çıldırmış insanların yarattığı tehlikeleri illuminati'ye bağlayasımız varsa her şekilde bağlayabiliriz gibi.


  • afterdark  (15.06.12 19:29:18) 
ama burada ayinden, kesip yemekten, buzdolabında saklamaktan daha farklı bir durum var. fark da şu; burada bilinç kayboluyor ve tam da zombi filmlerinde gördüğümüz gibi sadece et yemeye odaklı bir canlı oluşmuş oluyor.

diğer bahsettiğiniz adamlarda mantık var, sebep-sonuç ilişkisi var, bunlarda mantık ve düşünme yetisi yok.
  • nesilsiz  (15.06.12 21:57:21) 
evet doğru söylüyorsunuz. ama bana sıradan bir cinnet, saldırıdan farklı görünmüyor bu tarz olaylar. bir örgütün büyük kaos planı bu tarz bir olaysa da sanıyorum ki çok da süpersonik bir örgüt değil gibi. bana göre dünya çok kalabalık. millet de birbirini yiyor doğal olarak.


  • afterdark  (15.06.12 23:02:56) 
türkiye'de olmaz. günah. sikerler adamı.


  • sen git ben geliyorum  (06.11.12 17:05:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.