[]

Bisiklet Rotası Sitesi vardı?

Selam bisiklet severler,

Bi bisklet rotası sitesi vardı, güzel bi siteydi adını unttum verebilecek var mı link?

Birde hacıosmana kadar metro ile gelip oradan belgrat ormanına bisikletle tek başına gidilir mi yani çok uzun sürer mi, yolda tehlike var mıdır, başıboş köpekler ya da sakatat.avi gibi?

 
hacıosman metrosunun karşısındaki orman yolundan arabayla bahçeköy e gidip geliyorum sıklıkla, başıboş köpek görmedim pek. gündüz yolculuk yapacaksanız güzel. gece zifiri karanlık oluyor hatırlatayım. hafta sonları kalabalık oluyor, taşıt trafiği sıkışık olabiliyor. yolda bir şerit gidiş bir şerit geliş. kenarda çok dar bir banket ve ark var, kenardan giderken dikkatli olmakta fayda var,

mesafe olarakta 7,5km lik bir yol olarak görünüyor
maps.google.com

haritada iki istikamet var biri de çayırbaşından giden yol, o da 10km falan. yol daha geniştir daha merkezi bir yerdir, yanlız biraz yokuştur. ben ilk istikameti tercih ederdim.
  • vincenzo  (15.06.12 12:19:19 ~ 12:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.