[]

Kitap Tavsiyesi

Bana şöyle İngilizce olup da Türkçe'ye henüz çevrilmemiş popüler kitaplar tavsiye edebilir misiniz?

Hatta elinizde varsa ödünç de verebilirsiniz. Ah siz ne iyisiniz!

tenk yu

 
bence bunun en iyi takibini rusya, ispanya, almanya, fransa "en iyi satılanlar" listelerine girip kendi dillerinde yazılmış -misal- 2007-2008 seneli kitaplara bakarak yapabilirsin.


  • mortifera  (09.10.08 19:09:13) 
zannedersem kitabin dilinin ingilizce ve henuz turkce'ye cevrilmemis olmasini kastediyor kahvegibi . yoksa, kendisinin bu 2 dil disinda her hangi bir yabanci dili konusmasini beklememiz gerekir; bilemedim.


  • comptrol  (09.10.08 21:29:37) 
efendim tatil beldelerinde tanidiklariniz varsa, ya da siz gidebilirseniz oralardaki esnaflardan cuvalla bu kitaplardan belese temin edebilirsiniz bence. tatil boyunca kitap okuyan turistler , okuduklari kitaplari ne yuk yapmak ne de yok yere nakliye ucreti odemek icin bu esnaflara/otellere birakiyorlar. oralara bir goz atiniz derim. eger bu kitaplari ebook olarak da okurum diyorsaniz scribd ye bakabilirsiniz. hatta gayet de populer olan god delusion u bile bulabilirsiniz o siteden.


  • comptrol  (09.10.08 21:57:38) 
Nick Bantock, griffin and sabine.
ama 1'den başlayıp serisini devam ettirmeniz lazım. Çok da güzeldir.
Ben, okuduktan sonra, bir arkadaşıma hediye ettiğim için artık kalmadı.

sarah emily miano'dan encyclopædia of snow. çevrilmemiş olması muhtemel.

bunlar hep alengirli kitaplar, bolca akıllı "pun", kelime oyunu, kültürel göndermeler vs. var, bir boş kalsam, kendim çevirmeye niyetlenmiyor değilim.

ha, ayrıca, elena lappin'den foreign brides.
  • cedilla  (09.10.08 22:43:07 ~ 22:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.