[]

Tarihi geçmiş Coca-Cola Light

Olaya gel.

Bugün sanal marketten 2 tane 4'lü coca-cola light sipariş ettim. Birini açtım, buzdolabına yerleştirdim. Diğerini de olduğu gibi dolaba kaldırayım dedim, sonra içerim. Bizim buzdolabının yukarısında tam bunun için güzel bi yer olduğunu fark edip, negzel lan dedim. Bi açtım dolabı. Beni 4'lü coca-cola light karşıladı. Daha önce de aynını düşünüp oraya koymuşum ve unutmuşum.

O koyduğum kolanın skt'si 14 Haziran, yani bugün çıktı. Bozuk mudur, içilir mi? Tadı kötü müdür? Hayır bi de 4 lt toplam ve tekim.

İşin diğer tarafı da, sktsi bugün olan 4 lt'yi indirdim ve yerine bugün aldığımı koydum. Umarım onu da unutmam.

 
Tuvalet temizlenebilir.Efendim içersinde hayli kimsayal olduğu için ve bütün kimsayalların bozulması "yarı ömür" sabiti üzerinden yapıldığı için bence içmeyin.4lt nedir ki 10tl olsa ne olacak.
içine naneli mentos koyarak eğlence kaynağı yapılabilir.

  • seindfeld  (14.06.12 17:48:40) 
ben olsam içmem, üretim tarihi 2 ayı geçmiş kolanın bile tadı çok farkediyor bence.


  • april12th  (14.06.12 17:49:05) 
riske değer mi Allasen


  • mahnita  (14.06.12 17:59:03) 
Birşey olmaz :)


  • commander64  (14.06.12 17:59:08) 
iç, gelişmeleri burdan yaz. bilim dünyasına bi katkın olsun.


  • nutella yerken sandalyeden dusup geldim  (14.06.12 18:12:11) 
Son kullanma tarihine 1 2 ay kalan kolalar bile çok kötü olur tarihi geçmişin tadı korkunç olur muhtemelen.


  • hair freak  (14.06.12 19:21:36) 
sağlık yönünden hiç bir şey olmaz ama tadı kötü olabilir.


  • delidir yakalayin  (14.06.12 20:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.