Giriş
(7)

ck one neden kalıcı değil

ogm
uzun süre ck one sahte parfüm kullandım şimdi gittim orjinal 200ml aldım koku gerçekten de daha hoş ama şöyle bi sorun var ki 10 fıs sıksam bile kokuyu 2 saat sonra zor duyuyorum.burberry de kullanıyorum oda orjinal 2 fısla ertesi gün bile kokusu kalırken ck neden böle?ikincisi burberry de 80vol ya
uzun süre ck one sahte parfüm kullandım şimdi gittim orjinal 200ml aldım koku gerçekten de daha hoş ama şöyle bi sorun var ki 10 fıs sıksam bile kokuyu 2 saat sonra zor duyuyorum.burberry de kullanıyorum oda orjinal 2 fısla ertesi gün bile kokusu kalırken ck neden böle?

ikincisi burberry de 80vol yazıo acaba bu oran ck one da kaçtır bilemedim bulamadım

saçma olabilir ama aldığım parfümün 200 ml olmasıyla uzaktan yakından ilgisi varmıdır yokmudur

parfümün kalıcılığını arttırmak için herhangi bir öneri varmıdır tene veya gömleğe t-shirt e gibi?
0
ogm
(09.10.08)
teninize uygun koku burnunuza gelmezmiş derler.
etraftakilere sorun bence kokunun gelip gelmediğini. burnunuz alışıyor da olabilir kokuya.
0
insensitive
(09.10.08)
birincisi: her parfüm herkeste kalıcı olmuyor.
ikincisi: şöyle birşey okumuştum. kişiye uygun parfüm sizin kokusunu almadığınız, başkalarının size yaklaştığında kokusunu aldığı parfümmüş. bilmem tam olarak anlatabildim mi ne dediğimi.
birilerine sorun sıktıktan sonra, kokuyor muyum diye...
0
kahvegibi
(09.10.08)
bi kere ck one gerçekten hafif bir parfüm, biraz onunla ilgili. ikincisi ck one eau de toilette, muhtemelen burberyy eau de parfum, bu da kalıcılığı belirler. parfümü nabız atışının güçlü olduğu yerlere sürün derler, bi de bence duştan sonra temiz cilde sürmek kalıcılığı artırıyor.
0
hapax
(09.10.08)
koku sana gelmiyor. ben de parfumumun kokmadigini dusunerek azicik abarttim sanirim -ki hala kokusunu alamiyordum- ancak bugun sinifa girdigimde bi erkek amor amor kokuyor burasi dedi, yani aslinda kokuyormusum. sen de kokuyorsundur muhtemelen. ck one bitince le male'i de deneyebilirsin. kış için bvlgari de iyidir..
0
kayranin kedisi
(09.10.08)
eski sevgilim kullanırdı, ben devamlı alırdım kokusunu o inanmazdı. (tabi beraber saatler geçirince alamıyorsun da)

en son o uyurken evini terkediyordum atkısını alıp kokladım sessizce ağladım hala burnumda kokusu yanıma yaklaşma o yüzden kimse ck one kullanmasın erkeği kadını deli ediyorsunuz beni...

neyse ben gidip biraz daha içiim.
0
agk
(09.10.08)
ben de CK one kullanıyorum ve sadece tenime sıktığım halde kıyafetlerime kadar siniyor koku, bence ten ile alakalı olabilir.. eh bir de insan bir süre sonra kokulara alışıyor (bilimsel bir adı da var bunun hatta ama çıkaramadım.). o da olabilir.
0
bulanti
(09.10.08)
amerikan, o yüzden.
gerçek parfüm fransız olur, o yüzden.
0
cedilla
(09.10.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.