[]

Doğum günü için güzel bir dilek... It should be in English

Yoldaşlarım kardeşlerim...

Bir polonyalı hatun var... Doğum gününe gideceğim... Juventus taraftarı ben gibi forma aldım artık geçti kızmayın pembe renkli juve forması... Her neyse bu kız benden 48 saat sonra doğmuş ayrıca... Ben şimdi ona ne desem doğum günü dileği olarak yazıcam karta... Etkileniyorum kızdan ama bu noktayı es geçin... Onu etkilemek istiyorum :))

şu olur mu olmazsa siz yazın hadi kardeşlerim öptüm:

"this is for a big juventus fan who came to this world after 48 hours than me... Happy birthday... Best wishes..."

 
ee olduğu gibi yazmışın bi esprisi yok ki..

bence şöle yaz;

"this is for a big juventus fan I met in another world and she caught me in 48 hours, hope she will never let me go again :)"
  • mahnita  (14.06.12 15:28:38) 
polonyalı bir arkadaşına lehçe yazdırsan daha da güzel olur sanki


  • sıfırbir  (14.06.12 15:36:05) 
Hassiktir! çok çok güzel duruyor... Ne yapsak yazsak mı ya? Hocam bunu normal arkadaşa da yazabilir miyiz? Yani etkileniyorum ama arkadaş da olabiliriz... o ihtimal saklı kalır mı bunu yazsak?


  • juvee  (14.06.12 15:38:11) 
Tekrar baktım da çok güzel be çok teşekkür ederim arkadaşım harika tek kelime harika :))


  • juvee  (14.06.12 15:44:05) 
rica ederim:)

e normal arkadaşa da yazılailir tabi ama kız anlm arıyosa o anlamı da bulur. haa bu ne ya ne diosuuuaaaannn tepkisi verirse ne var arkadaşız işte ehe diyedebilirsin..
  • mahnita  (14.06.12 16:32:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.