[]

Duyuruya verilen adam akıllı cevap neden silinir?

İlgili duyuru : www.eksiduyuru.com
Soru : gecen bir arkadasimin sevgilisi elimdeki telefonu gördu bu ne be dedi :)

dedim telefon olmaz dedi.

hatunlar suratina bakmaz ya bununla...

simdi diyorum bir telefon alayım ama ne kampanyada olan dogunmatik uygun fiyatli guzel bir seyler var mi ?

tesekkurler.

Silinen cevap : bence arkadaşlarını değiştir. hem daha masrafsız olur.


Bazen hakikaten ne yaptığınızın farkında mısınız çok merak ediyorum! Osuruktan nem kapan bir moderasyon zaten sözlükte mevcut. Birde siz burada insanları bu şekilde boğmayın Allah aşkına!

 
silinme sebebi : soruya cevap değil veya iki kişi arası diyalog

cevap olması için : abi iphone 4s al, kızlar ona bakıyor, fiyatı bu


Basit durumlar
  • bonjurkes  (14.06.12 11:05:06 ~ 11:05:21) 
şimdi muhtemelen soru cümlesi "simdi diyorum bir telefon alayım ama ne kampanyada olan dogunmatik uygun fiyatli guzel bir seyler var mi ?" olduğu için senin cevap silinerek duyuru'nun namusu kurtarılmış. herkes soruya cevap vermeyip duruma yorum yaparsa amaç dışı kullanımdan kapatıyormuş tib.


  • hewit  (14.06.12 11:07:13) 
ya adam telefon tavsiyesi istemiş diye benim teknosa ürün müdürü gibi cevap vermeme ne gerek var. onu zaten sanal robotlar yapıyor. girer bütçesini, istediği özellikleri yazar, ürünler listelenir. bak kiyas.la diye bir site var. oradan bulur.

bazen hakikaten lise öğretmenlerinden bi farkınız kalmıyor amk. oldu olacak duyuru'ya girerken kravatta takalım amk. te allammm ya!!!
  • raif_efendi  (14.06.12 11:08:34) 
raif efendi haklı,
bir sorun paylaşılmış, raif efendi de kendince yanıt vermiş. telefonu değişeceğine arkadaşlarını değiştir diye. gayet de makul. bunu silen kişinin ne yaptığını bildiğini sanmıyorum. bi açıklama bulma, hatta yaratmak için yetmiş takla atmaya gerek yok.

  • hınzırpaşa  (14.06.12 11:26:27) 
Bu şekilde tam anlamıyla soruya cevap olmayan nice cevaplar veriliyor, yarı geyik yarı ayar amaçlı. Yani 'soruya cevap değil' bahane değil, kusura bakmayın.


  • saatgeceninonikisi  (14.06.12 11:32:57) 
tekrar anlatayım, sitenin konsepti soruya cevap.

-Ak, kara

+ Ak bence abi

Olay bu. Eğer sen gidip abi böyle soru olmaz diyeceksen, bunu özel mesajla soruyu sorana göndereceksin.

yahoo answersı inceleyin daha rahat anlarsınız
  • bonjurkes  (14.06.12 11:46:10) 
lütfen, rica ediyorum yahoo answers ile burayı bir tutmayalım. yani öyle düşünüyorsanız da bunu bizimle paylaşmayın. çünkü ben bu platformu salt bilgi paylaşma olarak gören biri değilim ve eminim ki benim gibi düşünen de onlarca üye vardır.

eğer kendinizi yahoo answer seviyesinde görüyorsanız, en basitinden like-unlike butonu koyun. ve tüm üyeler ilgili cevapların çözüm olup, olmadığına karar versin. o zaman görelim keyfilik faktörü ne kadar işleyecek..

neyse sabah sabah bunlarla uğraştığıma inanamıyorum. aferim. böyle devam edin. kral da sizsiniz kraliçe de..
  • raif_efendi  (14.06.12 11:55:31) 
türkiye cumhuriyeti hakemleri gibi eyyam kasmayalım hocam, pozisyon penaltıysa, duyuruda o kadar çok böyle pozisyon var ki. şahsen şu yukarıdakinden daha abes ve gereksiz cevaplarım oldu. yerlerinde de duruyorlar. makul bulunmayan açıklamanı üç beş kere daha tekrar etsen de, bu cevap makul. değilse de burası makul olmayan sayısız cevap ile dolu. modere etmek sorumluluktur, kafasına göre iş yapmak saçmalıktır. konuya dair bundan gayrısına dair bir yıldız tilbe alıntısı yapıp susuyorum;

"bin dereden su getirsen arınamazsın."
  • hınzırpaşa  (14.06.12 12:29:42 ~ 12:29:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.