[]

eglenceli , bilgilendirici karsilastirma tablolari ariyorum

basligin cok da aciklayici olmadiginin farkindayim. soyle ki , misal;

bi keresinde 9gag'de bir post gormustum. londra olimpiyatlarinin rakamsal bilgilerini veriyordu guzel grafiklerle. ya da ne bileyim bi keresinde 1 dolardan 1 milyon dolara kadar bunlarin ne kadar alan kaplayacagini gosteren bir tane gormustum (oda , futbol ashasi falan). bir keresinde icinde iste jupiterin icine su kadar dunya sigar tarzinda bilgiler olan bir tane gormustum. iste bir keresinde sex hakkinda enteresan bilgieler veren vardi.

acaip egleniyorum ben bunlari okurken. bi de grafikleri guzel olunca daha guzel oluyor.

var mi boyle bildiginiz ilginc bilgiler veren tablolar , postlar , grafikler. paylasir misiniz benimle yildizlari??

 
panpa infographics diye arat zilyon tane istediğin zımbırtıdan bulursun gibi geliyor bana.


  • bir kac yazar once  (14.06.12 03:18:41) 
  • o s c a r  (18.06.12 16:58:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.