[]

cem yılmaz - dede ölmüş muhabbeti

bugün ofisteki eleman anlattı. cem yılmaz'ın böyle bir muhabbeti varmış ama videoyu kesinlikle bulamadım. bilen eden var mı?

cem yılmaz, sokakta bir dedeyi görüyor. elinden tutup karşıya geçiriyor. sonra bırakıyor dedeyi ama dede cem yılmaz'ın peşinden gelmeye devam ediyor. sonra tiyatro salonu mu, stüdyo mu artık bir yere geliyorlar beraber. cem yılmaz dedeyi önlerden bir koltuğa oturtuyor. sonra gösteri sırasında dedeyi onore etmek için yanına gidiyor bir bakıyor dede ölmüş.

cem yılmaz'ın bu muhabbeti anlattığı yer neresi, link varsa tadından yenmez.

 
hocu ofis arkadaşın seni çok pis yemiş olabilir


  • ardolf rendall  (13.06.12 23:37:25) 
bana da oyle geldı ardolf , eleman yemiş olmasın seni mr rosebud ?

eger boyle bisey varsa muhtemelen son gosterılerınden bırınde yapmıs olabilir mi ? video kayıtı olan hiç bir gosterisinde buna benzer bisey hatırlamıyorum ben de..
  • kennym  (13.06.12 23:44:12) 
Tesadüfe bak 2 saat önce izlemiştim :) 00:45'de başlıyor o muhabbet

www.cezmikalorifer.com
  • Son Müzakereci  (14.06.12 00:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.