[]

Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti.. En güzel duygular silindi gitti..

Az önce o mysql benim, şu stored procedure senin çalışırken, yoldan geçen arabadan çalan şu melodi ve sözler beni çok kötü etti.

Hani filmlerde filan olur ya, onlarca şey adama etki etmez de, ufacık bir olay durduk yere üzer. size de böyle oluyor mu hiç?

www.youtube.com

nasil ba$lami$ti bak nasil bitti
en güzel duygular silindi gitti
nasil da sevmi$tim bilirsin seni
ayrildik sevgilim doymadim sana

 
bi anlık işi gücü bırakıp gerçek dünyaya dönmüşün. sonra yine o maybaş dünyana geri döneceksin. geçmiş olsun.


  • aradaki uzaklik  (13.06.12 23:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.