[]

Zeytinburnu metrobüs durağı etrafı nasıldır?

oralarda iki arkadaş eve çıkmayı düşünüyoruz nasıl yerlerdir acep? sakata gelmeyelim.




 
merter tarafındaysanız pek sıkıntı yok ama çırpıcı çayırının olduğu bölgedeyseniz pek huzurlu yerler değildir.


  • Wolfware  (13.06.12 18:03:31) 
Osmaniye de iyidir. Ama şimdi Marmara Forum açıldı, kiralar uçmuş olabilir.


  • fortisvita  (13.06.12 18:07:32) 
osmaniye dediğiniz metrobüs durağına yakın bölge mi?


  • hkaan  (13.06.12 18:15:39) 
osmaniye zeytinburnu metrobüs durağına çok da yakın değil, diye biliyorum, yani marmara forum'un oraları osmaniye, biraz yürümeniz gerekir.

Merter tarafı güzeldir, orayı tavsiye ederim.

Eğer illa bir metrobüs durağına yakın olmayı düşünüyorsanız, incirli ve bahçelievler metrobüs duraklarının da yakınlarına bakın derim, incirli'de ömür plaza tarafı merter kadar ucuz kiralı olmaz ama nezihtir, karşısı incirli nispeten ucuzdur ömür'e göre ama merter'den pahalıdır. gene nezih bir yerdir -bahçelievler'e göre gerçi biraz daha eski kalır- eğer bahçelievler metrobüs durağına yakın tarafta -yani yayla ya da bakırköy akıl hastanesi tarafı- yayla'nın iç kısımları ucuzdur şirinevler'e doğru, bahçelievler'e doğru ise pahalıdır, ancak ikisi de durağa uzak kalıyor. durağa yakın komik hasan efendi sokak var mesela, onun üzerinde en tutabilirsiniz, ama akıl hastanesine -yani incirli tarafına- göre pahalıdır. akıl hastanesi tarafındaki evler genelde eskidir ve bakımsızdır, daha ucuzdular, diye hatırlıyorum. sizin için çok büyük sorun değilse, bu üç durak çevresini araştırın derim. ucuz olarak: merter<akıl hastanesi<incirli tarafı (ucuzdan pahalıya) , pahalı olarak da bahçelievler (ömür tarafı) > yayla'nın bahçelievler'e yakın tarafı. diğer yerleri saymıyorum, uzaklar nasıl olsa. eğer düşünürseniz şirinevler'de durak olacaktı, ama şirinevler'de oturmanızı pek tavsiye etmiyorum, yayla'ya doğru olan kısımları hariç.
  • pasp  (13.06.12 18:47:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.