[]

haftasonu bir yerlere gitmece

merhaba arkadaşlar, haftasonu istanbula yakın bir yerlere gitmek istiyoruz. deniz kenarı olsun istiyoruz. istanbul bu bakımdan zengin bir çok yer var ama biz kalacak yer konusunda biraz endişeliyiz. gittim gördüm şurda çok güzel bir pansiyon vardı huzurluydu manzarası çok güzeldi diyip deneyimlerinden faydalandıracak bir hayrısever varsa pek bir hora geçer.
adalardan birinde, ağvada, yada tekirdağa doğru herhangi bir yerde olabilir. yelpaze epey geniş aslında.



 
Büyükada meziki otel çok guzeldi ama denizini bilemem.


  • iloushka  (13.06.12 16:20:33) 
şile
ben epey beyenirim ama kalacak yeri bilmiyorum akrabamın yanında kalıyorum orda

  • kumdan kale  (13.06.12 16:32:33) 
işte hep güzel yerler ama bir de güzel bir referanslı kalacak yer önemli.


  • fosforlu cevriye  (13.06.12 16:39:53) 
şile. belediyenin karşısında tümay pansiyon var. en son 30 tl gecelikti hadi şimdi olsun olsun 40. odaları baya güzeldi.


  • brotha b  (13.06.12 16:55:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.