[]

Xperia Active nasıl?

Kullandığım telefonları düşüre düşüre aptal ettiğimden dolayı hoşuma gitti. Ayrıca sporu severim, bisiklete binerken, koşarken falan iyi olur gibi. kocaman kocaman telefonları sevmiyorum zaten. Telefonu kullanan varsa performansı sizce nasıl? Müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Android güncellemeleri ne alemde? Aşağıda belirttiklerime göre fiyatı çok mu fazla, başka alternatifler neler olabilir?

Önceki telefonum Sony Ericsson W810i'ydi 4 sene kadar kullandım, bozulmasa hala kullanırdım. Şimdi kuzenin kullanmadığı HTC Touch Elfin var, hayattan soğuttu. W810i deki müzik kalitesini çok arıyorum, fotoğraf desen aynı. Active'in bana göre artıları sağlamlığı, dokunmatiğinin iyi olması, ekran çözünürlüğü orta olsa da görüntüsünün iyi olması, ufak olması.

Neyse bi telefondan beklediklerime geleyim, başka telefon önerilerinizi de beklerim,

Dokunmatiği takılmasın
Telefon donma kasma yapmasın
İnterneti iyi olsun
Müzik kalitesi çok iyi olsun
Dayanıklı olsun,, çizilmesin, düşünce kırılmasın, bozulmasın
Ajanda, görevler tarzı not defteri uygulamaları kullanmaya elverişli olsun
Küçük olması avantaj

Süper foto ve video çekmese de olur
Dış görünüşü önemli değil
Telefonda oyun oynama merakım yok, en fazla 2 boyutlu eğlenceli şeyler oynarım


çok uzun oldu, zaman ayıran herkese teşekkürler.

 
valla dediğine uygun samsung galaxy gio var, 428 tl. inceledin mi bilmiyorum.


  • siradisi00  (13.06.12 14:35:13) 
Ben şahsen yıllardır sonyericsson kullanıyorum. şimdiki telefonum da live with walkman.. xperia active de bunun sağlamı diyebiliriz.. Dokunmatiğinden takılmalardan yana sıkıntın olmasın. Hatta ıslak elle çalısan nadir telefonlardandır. Daha önce android telefon kullanmadıysan internetini kullanırken indirme hızını görünce ağzın açık kalabilir.. Müzik kalitesi kullandığın kulaklıga göre değişiyor. Benim telefon walkman oldugu için hoparlorlerınden cok iyi ses alıyorum. güzel kulaklık ve eq ayarıyla cok iyi ses alabilirsin. Kırılma cızılma felan ımkansız gibi birsey.. www.youtube.com burda da görebilirsin.. ayrıca sony tum telefonlarına ics guncellemesi yayınladı.. Alırsan memnun kalacagını dusunuyorum...


  • zeking  (13.06.12 14:37:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.