[]

dukan diyeti

yapan erkekler var midir? kitabi okumaya vaktim cidden vaktim yok. yaptiklari gunluk programi bana soyleseler super olurdu.




 
bulunduğum ortamda 3 erkek bu diyeti yaptı. ortalama 15 kg verdiler. kitap falan okumadılar.
et yediler, ot yemediler, çok et yediler. nasıl kilo verdiler anlamadım.

  • s man chen  (13.06.12 14:03:33) 
Kitabı okumaya gerek yok tabii de Dukan yapmana da gerek yok erkeksen eğer. boy kilo hakkında bilgi ver ona göre bir şeyler söyleyelim.


  • alkolik imam  (13.06.12 14:03:39) 
valla dukan diyetinin yaratıcısı pierre dukanı doktorluktan men etmişler gibi bişi duymuştum. bence sen git bi diyetisyene bi de spor yap.


  • kullanicadi  (13.06.12 14:06:13) 
@alkolikimam erkek
168 cm
100 kg
39 yaş
  • ground  (13.06.12 14:07:15) 
Abi o zaman kısa sürede kilo verme çabalarına girme. 1 seneye yayarım ben uzun vadede kilo veririm diyorsan birkaç önerim olsun sana.


  • alkolik imam  (13.06.12 14:13:03) 
@kullanicadi dukan'ın doktorluktan men edilmesi diyetle alakalı değil. obez çocukların notunu kırın okulda dedi diye. tabi bu yine de dukan diyetinin çok sağlıklı olduğu anlamına gelmeyebilir.

neyse tatlı yok meyve yok diyete göre. kalan şeyler için arkadaşlar yardımcı olur.
  • merena  (13.06.12 14:17:11) 
cevaplar icin cok tesekkur ederim. Acikcasi cok bir fazlam yok. 1.80'im ve 80 kiloyum. Askerde 74 kiloydum ve daha dinc ve zinde hissediyordum. yine 70-75 araligina dusmek istiyorum sadece. tavsiyelere acigim.


  • taltrap  (13.06.12 14:17:50) 
dukan diyeti cok saglikli bir diyet degil ki.kilo verdirdigi dogru belki 10 kilo veriyorsunuz ama biraktiginiz anda dikkat etmeye calissaniz bile cok hizlica tekrar verdiginiz kilolari hatta daha fazlasini aliyorsunuz.ayrica dengeli beslenmek denilen bir sey var, sadece belirli bir besin ogesiyle beslenmeye calismak ne kadar mantikli tartisilir.vucuda zarar verdigini dusunuyorum ben.onun yerine ekmegi,sekeri,hamur islerini,yagli besinleri kesin.bol bol su icin.porsiyonlarinizi kucultun,gun icinde bol meyve yiyin,haftada 2-3 gun spor yapin.cok daha saglikli sekilde kilo verirsiniz.


  • fraise  (13.06.12 14:46:29) 
@nehir33 kesinlikle dogru, fakat iste herseyde oldugu gibi bunda da tembellige kaciyoruz, illa ki onumuze bir program konacak ve ondan gidecegiz..


  • taltrap  (13.06.12 14:52:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.