[]

Kanada Ontario'da Dil Okulu mantıklı mı?

Eylül ayında 6 aylığına Kanada'ya gitme çabalarım devam ediyor.
Bir yakınım; WaterLoo Üniversitesinde dil kursunu önerdi.O üniversitede arkadaşlarının olduğundan, kalacak yer sıkıntısı olmadığından v.s
Yakınımın lafına çok güvenmiyorum.

Üniversite sanırım Ontario'da yer alıyor.

1.Bu üniversitede 6 aylık dil kursu var mıdır?
2.Ontario'yu; Vancouver ve Toronto'ya göre kıyaslarmısınız.Daha kötü bir yer olduğu kesin ama artıları, eksilerini öğrenebilirmiyim
3.Dil kursu,yaşam şartları, kalacak yer gibi şartları değerlendirirsek vancouver ve Toronto'ya göre daha ekonomik diyebilirmiyiz?

teşekkürler

 
1. buraya ingilizce öğrenmek için gelenler daha çok özel kurslara geliyorlar, üniversitelere değil. ilac, hansa gibi kurslar mesela.

2. ontario bir eyalet. toronto ve vancouver ise şehir. toronto, ontario eyaletinde. vancouver, british columbia eyaletinde. toronto kanada'nın en büyük şehri ve daha çok ünv ve kurs seçeneği var. kiralar vancouver'da daha pahalı. torotno kışın daha soğuk ve karlı. vancouver daha ılıman ama yağmurlu genelde. vancouver daha yaşanılır denir genelde ama daha sıkıcı. toronto'da iş imkanı daha fazla.

waterloo üniversite'si de waterloo şehrinde mesela. toronto'ya yakın sayılır.

3. yerine göre değişir. toronto kiralar açısından daha ekonomik. ama vancouver'da da iyi yer bulabilirsin. ikisi de güzel şehir ama toronto daha avantajlı bana göre.
  • ermanen  (12.06.12 21:40:32 ~ 21:45:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.