[]

kıbrıs da nerde kalmak mantıklı

sürekli rahatsız ediyorum ama :/

haftaya 4 günlüğüne kıbrıs a gideceğim, ulaşım filan sorun oluyormuş. Ben zaten gündüz yüzeyim akşam pub filan takılayım diyorum, zaten adayı çok gezecek zaman yok.

Şimdi ben girne merkezde otel bulsam (havuz, açıkbüfe vs aramıyorum hele pansiyon bulsam çok sevinirim) hem plajlara hemde pub lara eğlenceye kolay ulaşabilir miyim?

Öyle yapma, olmaz o işler der misiniz?

 
kıbrısta 5 sene yaşadım. sen gibi şehre yakın olsun diyenler fena paralar verirler.

sana önerim şu olacak kardeş. orada araba kiraları ucuz. benzin de ucuz. kirala bir araba. sonra sürekli takıl gez. akşam bara, ordan bilmem nereye. şehre uzak bir pansiyon tut. günlüğü en fazla 80-100 lira arasında olur. kahvaltısı falan da içinde olur. neyse bu şekil takılmanı öneririm. girne de de kalma. mağusa'da kalmanı öneririm. ama illa girne diyorsan orada da ekoturizm yapan yerler var. 10-15 odalı küçük oteller...
  • markasiz  (12.06.12 11:49:30) 
evet mağusa daha mantıklıymış araştırınca, ama bedevi hacı yağını ucuz bulunca... gibi simdi alkol vs araba zaten bir de trafik soldan soldan hiç bulaşmayayım. bir de şu böcek olayı çok kötüymüş yav.


  • LalaKazim  (12.06.12 21:01:41) 
gardaş arabaya ve trafiğe alışman yarım saat sürüyor. sonra tık diye alışıyorsun raad ol:)


  • markasiz  (13.06.12 08:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.