[]

iced earth

adamakıllı dikkatimi verip hic dinlemedim, hayatımın bu döneminde ihtiyac duyuyorum sanırım sound'larına. klasikleşmiş veya önerilen albümleri hangileridir?




 
yıllardır metal ve alt dallarını takip edip power metalden hiç haz etmeyen bi insan olarak iced earth'ün dark saga parçasını bilirim. bi de cover albümlerindeki dead babies cover'ını çok seviyorum nedense.


  • cinsi kisi  (12.06.12 00:57:15) 
eskiden dinlerdim. şimdi hiç aramıyorum. aklımda Something Wicked This Way Comes albümü kalmış.


  • silver apple  (12.06.12 01:41:06) 
Something Wicked - Dark Saga - Horror Show


  • whoosie  (12.06.12 08:14:47) 
a question of heaven şarkısı tam bir patlama yaratır bünyede, öyle değişik hissi vardır Dark Saga'yı tamamlar. Zaten son parçadır ve hikaye de biter. Dark Saga albümü Spawn karakteri temalı büyük bir isyan albümüdür. Hikayeye göre adam ölmüş ama sevdiceğine geri dönmek için ruhunu şeytana satmış. Ancak dönünce ne görsün? En iyi arkadaşı kızla evlenmiş! İşte albüm baştan aşağı bu lan lan lan? modunu ve hissettikleri ile tanrıyla pazarlığını anlatır. (tabi sonuç değişmez, bunu a Question of Heaven'de arkadaki kadın vokallerinde görürüz: Rising to the heavenly lights, just to be denied..)

Onun dışında dedikleri Something Wicked da sağlamdır, hele B tarafındaki açılış 3lemesi Something Wicked Trilogy pek fenadır. Son zamanlardan Horrow Show da kıyas kabul etmez ama idare ederdir. Grubun güncel halinden hiç bahsetmiyorum. Vokalist değişti oğlum! Ve o ruh gitti.
  • jesterdvine  (12.06.12 08:35:57 ~ 08:37:01) 
hepinize teşekkürler

zödüt: the dark saga güzel başladı.
  • dembedem  (12.06.12 23:55:59 ~ 13.06.12 00:53:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.