[]

Önü Deniz, Ortası İnce Kum, Arkası Orman

Bu yaz şöyle medeniyetten uzaklaşıp kafa dinlemek istiyorum tek başıma. 3G ile internete bağlanıp sessiz sedasız, vahşi hayvan olmayan biyer billiyor musunuz Türkiye'nin Güneyinde?

Yurtdışı da düşünmüyor değilim; maldivler veya hawaii falan ama kötü süprizlerle tatilim zehir olsun istemem, üzerime yılan, timsah atlasın veya kötü hava şartlarından çekiniyorum =)


 
kuşadası milli parkı. bazı koyları çok çok sessiz geçen yıl gittim. tam tarif ettiğin özellikte. internetten araştır. notlarıma bakıp koy isimleri de söyleyebilirim.

edit: düşündüm de ince kum kısmı olmayabilir. taşlıktı :) ama orman, sakinlik ve harika deniz özelliği hala geçerli.
  • ykyt  (12.06.12 00:25:00 ~ 00:27:26) 
@ ykyt, eksik olma dostum :D ince kum olayı biraz fazla fantaziye kaçtı sanırım bende hazırlıklı giderim, verdiğin yerleri araritıracağım :D


  • denizaya  (12.06.12 00:31:51) 
marmaris datça arasında inbükü ve çubucak gibi orman kampları var çadırlı. doğa ile başbaşa, 3G de vardır artık her türlü. ince kum fantastik tabi biraz.


  • cinsi kisi  (12.06.12 00:40:26) 
ykyt +100 kuşadası milli parkı gerçekten cennet! yaban domuzları geziniyor plajlarda ama saldırmıyorlar. onun dışında bir kaç koy var orada denizi kum olanda varmış biz bilemedik taşlı yere gitmiştik. ama baya taşlıydı terliklerle girmiştik..


  • zenc  (12.06.12 12:25:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.