Giriş
(3)

venedik taciri giriş şarkısının adı

kavs-ı kuzeh
tiyatro pera'nın sahnelediği venedik taciri adlı oyunun giriş şarkısının adı nedir ?http://www.tiyatropera.com/VideoPage.aspx (burada oyunun videosu var)
tiyatro pera'nın sahnelediği venedik taciri adlı oyunun giriş şarkısının adı nedir ?

www.tiyatropera.com
(burada oyunun videosu var)
0
kavs-ı kuzeh
(11.06.12)
Charlie Parker - Summertime
www.youtube.com
0
james choice
(11.06.12)
@james choice teşekkürler.
ancak summertime "seyir defteri" adlı oyunun giriş şarkısı

oyun videolarında seyir defterinin hemen altında venedik taciri'nin videosu da var.
oradaki giriş müziğini bulmak istiyorum.
0
🌸kavs-ı kuzeh
(12.06.12)
"Gerek Şafak Eruyar’ın dramaturji çalışmaları ve Pera’nın (her zaman olduğu gibi) hazırladığı, neredeyse “ansiklopedik” geniş program kitapçığı, gerekse M.A.Kaptanlar’ın bu sezonun en üstün sahne başarımları arasına girecek oyunculuğu; bir yandan Oscar Peterson, Klezmer ezgileri ve Vivaldi’nin “İlkbahar” ile “Yaz” mevsimlerini içeren yerindeki müzik seçimi, beri yandan Yahudilik kavramlarının oldukça iyi araştırılıp uyarlanması, bu konudaki bazı yanlışlıklar ile özellikle oyunun günümüze uyarlanmasında yapılmış bazı “tatsızlıkları” unutturuyor – ve özetle: Nesrin Kazankaya’nın kotardığı “Venedik Taciri”ni (“ağızları yanmış” Yahudilere bile..!) zevkle izlettiriyor."
www.salom.com.tr
youtube'dan yiddish klezmer diye arayıp aradan doğru parça bulunabilir. veya daha güzeli, doğrudan şarkının hangisi olduğunu söyleyen biri çıkar belki. umarım bulunur.
0
james choice
(12.06.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.