[]

Yelken - Yat

merhaba,
yelken egitimi almayi dusunuyorum. Here are the nominees;
- Egitim icin su mevsim basla bu mevsim basla diyebileceginiz bir donem var midir?
- Istanbul'da nereleri onerebilirsiniz?

Bir de bu proglamlar ile ilgili arastirma yaparken Yat Egitimi diye bir sey gordum? Bu nedir? Motoryat kullanma falan mi?

Edit: Yas 25

 
yaşınız kaç? yelkeni hobi olarak mı sürdürmek istiyorsunuz?


  • sijwocaq  (08.10.08 10:37:11) 
İstanbul Yelekn klübünün eğitimi iyi diyorlar ben de orayı düşünüyorum açıkcası. Eğitim aynı zamanda Amatör denizcilik belgesi için yapılan sınava da uygun bir program içeriyor. Bunun dışında sadece pratik eğitim yapan bir çok yer var ama çoğu kalamış civarında.

Zaman olarak da şans işi aslında Eylül ayı baya iyi geçti ama yazın git desen sıcak olur rüzrgar olmaz, kışın desen deniz çok olur, açılacağın zamandaki hava durumu tamamen şans işi.
  • thefin  (08.10.08 11:04:30 ~ 11:05:23) 
ben alize yatçılıktan bir süredir eğitim alıyorum. ilgiden ve eğitimlerden memnunum. bahar aylarının bu iş için uygun olduğunu düşünüyorum. zaten 8 hafta veya 6 haftalık eğitimler havanın kötü olması veya rüzgar olmaması gibi nedenlerden dolayı bu süreleri epey aşıyor. bunuda dikkate almak önemli. eğer hafta sonu gitmeyi planlıyorsanız 3-4 ay hafta sonlarını bu işe göre planlamanız gerekebilir. verdiğin paraya ve harcadığın zamana değer mi peki, kesinlikle değer.


  • mr big  (08.10.08 11:34:03 ~ 11:34:21) 
ben egitimimi alfasailden aldım. www.alfasail.org hem tekneleri istanbulsailing vs ye gore daha iyi,hem verilen dokumanlar tatmin edici ve anlaşılır hem de eğitmenleri çok eğlenceli insanlar.


  • akiskan  (08.10.08 13:31:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.