[]

önyargılılar okumasın

selam benim sormak istedğim bişey var. şimdi ben bir gay olarak geçen günlerde bir gay clubteydim, bir ara sıkıldım ve bir köşede oturup etrafı izlemeye başladım o sıra yanıma biri yaklaştı ve benle tanışmak istediğini, çok hoşlandığını söyledi ve bana annesinin o doğduğunda öldüğünü ve hiç anne şefkati görmediğini söyledi.. neyse bende ondan hoşlanıp numaramı verdim. diğer gün beni farklı bir numaradan aradı ve konuştuk vs bir hafta böyle geçti ve diğer hafta yine buluştuk. o gece yine aynı clube gittik, saat 4 gibi ablasının onu aradığını ve babasının kalp krizi geçirdiğini söyledi. saat 4 gibi gitti ve bende taksiye binip eve gittim. neyse yine konuşmaya devam ediyoruz ve bana aşık olduğunu söylüyor tabi bende ondan hoşlanıyorum. neyse aradan 3 gün geçti ve ben işyerindeyken bana babasının öldüğünü ve urfaya gömeceklerini söyledi tabi bende bu duruma çok üzüldüm, arayıp konuştuğumuzda sürekli onu telkin etmeye çalıştım sesi bayağı bayağı kötü geliyordu ve beni çok sevdiğini bensiz yapamayacağını söyleyip duruyordu. sonra tekrar istanbula geldi burda işlerinin çok yoğun olduğundan bahsedip duruyordu, kuyumculara takı yapıyormuş. her gece konuşuyorduk hatta benle buluşmayı iple çektiğini söylüyordu fakat ne olduysa o gün oldu.. işyerindeyken bana benim ailevi ve iş hayatımda sorunlarım var artık yapamayacağım gibisinden bir mesaj attı, tabi çok kötü oldum ve eve gittiğimde aradım. bana seni seviyorum ama böylesi daha iyi dedi işte ben sürekli görüşmek istiyorum ama olmuyor dedi halbuki aramızda fazla bi mesafede yok. ben ayrılmayalım dedim o da bana haftasonuna kadar süre tanı biraz düşünüp kararımı söyliyim dedi. neyse bir şekilde ayrılığı hazmettim ve bi gece bana mesaj attı bii şiir adı yazmış bunu mutlaka dinle diye bende dinlemedim. diğer sabah bende ona ben zaten senin gibi dengesiz biriyle yapamam güle güle dedim yani beklemedim onun kararını. diğer günde madonna kınseri vardı o da bana yazdı ki saa sürpriz yapıp madonna konserine gelecektim herşeyi mahfettin.. ki normalde madonnayı hiç sevmiyor bir de şu var ki babası daha öleli 10 gün bile olmuyor. neyse bunu geçtim bu haftasonu clubte yine onu gördüm eğlenirken. şimdi bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. ki bu adam babası öldüğünde annemle konuşmak istedi ve ben cesaret edip annemle konuşturdum onu babası ölmüş diye. kısacası bi bok anlayamadım.




 
Onyargiliyim ve okudum ama ben de bir bok anlamadım. Babası ölen biri nasıl konsere gider panpa. Herif yalan söylüyor. Bir de hiçbir iliski bu kadar hızlı ilerlemez. Muhtemelen para koparmaya çalıştı. Olmayınca da blof yaptı ayrılacağım diye. İyi yapmışsın.


  • coca--cola  (11.06.12 21:31:59) 
bence senin kadar net biri değil. bak sen açık açık gay olduğunu söyledin onun bu konuda çevresine ne kadar dürüst olduğunu bilmiyorum. bence başka bir hayatı da var ve içinde başka birileri var. kenini kullandırmamak adına çok da umursamamalısın.. heyecan arayan bir tip de olabilir çünkü.. ve dürüst biri değil kesinlikle.

bu saçma sapan toplumda zaten bin türlü kırıcı hareketle karşılaşıyorsundur, bu şekilde de yaralanmanı istemem.
  • rubiks cube  (11.06.12 21:42:07) 
elemanın anlattıklarının hiç biri doğru değil gibi geldi bana..


  • anonimyususer  (11.06.12 22:01:57) 
yalan söylüyor.


  • bugünlerden geriye bir yarına gidenler  (11.06.12 22:31:50) 
arkadaş dengesizin teki
ne yapmaya çalıştığını anlamadım en iyisi uzak dur

  • acckr  (11.06.12 22:40:38) 
asıl mesele bir insanın neden yalan konuşabileceği.. psikolojik sorunlar yalanı tetikleyebilir mi?


  • guzellige inancimi sarsan simgeler var  (11.06.12 23:59:28) 
Tetiklemez


  • coca--cola  (12.06.12 00:08:02) 
ya da ne biliyim şizofreni?


  • guzellige inancimi sarsan simgeler var  (12.06.12 00:11:47) 
uzak dur ve cevaplara tik at.


  • basond  (12.06.12 01:04:04) 
soylediklerinin hicbiri inandirici gelmedi bana.birseyler ceviriyor o arkadas.

siz de uzak durun en iyisi.
  • fraise  (14.06.12 19:23:55) 
Bana da çok dengeli biri gibi gelmedi ama sen bayaa bi etkilenmişsin ondan. Başarabilirsen uzak durmanda fayda var bence. Böyle biriyle istikrarlı ve güzel bir ilişki yaşama ihtimalin çok zayıf. Ha ben kendimi kaptırmam takılırım öyle diyosan sorun yok. Ama insan gine de yıpranabilir be hocam.


  • old possum  (14.06.12 19:50:46) 
hak veriyorum uzak durmalıyım zaten dediğim gibi dengesizin teki ve problemleri olduğu belli.


  • guzellige inancimi sarsan simgeler var  (15.06.12 01:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.