[]

game of thrones spoiler alert spoiler alert

spoiler alert----spoiler alert----spoiler alert----spoiler alert----spoiler alert----spoiler alert----spoiler alert----spoiler alert----spoiler alert
ya bu arada spoiler için kısayol yapılsa ne leziz olur.


ya bu bran'ı hançer ile bıçaklamak isteyen kim? kraliçeden başkası isteyemez de. neden tyrion'un kazandığı hançer ile yapmak istedi?

 
SPOILERSPOILERSPOILER

joffrey
bıçağı çalıyor muydu neydi, katil olarak da malak birini tutuyor.
  • whoosie  (11.06.12 21:14:38 ~ 21:16:37) 
SPOİLER FİLAN

SPOİLER FİLAN

nasıl yahu? jaime bran'ı yukarıdan ittikten sonra ölmediğini görünce tyrion ile konuşuyor ya mevzuyu, hatta 1 sezon 2. bölüm 8. dakikada diyor ki "bana bir gün kesin ölümünü sağla" gibisinden. o da hançeri birine vererek öldürtmeye çalışıyor.

araştırmacı izleyicilik bu olsa gerek :)
  • altinci nesil caylak  (12.06.12 09:11:43) 
SPOILER

Tyrion kimseyi öldürtmeye çalışmıyor.
Ayrıca allasen Tyrion öldürtmek istese o kadar kötü bir kiralık katil mi tutar? Adam giriyor odaya yok sen burada olmamalıydın, yok şu yok bu. Tam tersine Jaime tyrion'a sen kimin tarafındasın diye soruyor.

Not: Bilgiler kitaptan olup dizide henüz verilmemesi normaldir.
  • whoosie  (12.06.12 09:51:20 ~ 13.06.12 20:05:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.