[]

burger king - yiyenler daha iyi bilir.

hangisi daha büyük? big king xxl mı, yoksa triple whopper mı? ya da başka bir tanesi mi?

edit: big king xxl'da kaç et var? steakhouse'un beni tıkatma oranı % 60 civarlarındaydı. yukarıdaki iki burgeri, daha doğrusu menüsünü yediğimde "oha lan insan evladı bunu yer miymiş hakikaten de" diyebilecek miyim acaba. merak ettiğim budur.

arkadaşlara bol kalorili teşekkürler. triple pahada da kaloriymiş, menüsü 20 lira. yemeden içime oturdu.

 
big king xxl bence. çünkü çapı daha büyük. ama et oranı olarak whopper daha fazla olabilir. sonuçta whopperda 3 et var, big king xxl'de 2 et var. ama big king xxl'in çapı daha büyük gibime geliyor.

doyuruculuk ve güzellik dersen big king xxl bin basar.

edit: steakhouse seni %60 tıkıyorsa, big king xxl %95 oranında tıkar. patatesiyle kolasıyla "insan evladı bunu yer miymiş" diyebilirsin de demeyebilirsin de. midenin kapasitesine bağlı.

edit2: yaptığım araştırmalar neticesinde triple whopperın big king xxl'den daha büyük ve daha kalorili olduğunu öğrendim. ama halen ısrarla lezzet olarak big king xxl'in çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

www.burgerking.com.tr
www.burgerking.com.tr
  • nesilsiz  (11.06.12 17:27:35 ~ 17:47:51) 
gayet et sever bir insan olmama rağmen obez dönemimde bile triple whopper beni tiksindirmişti. big king xxl daha tavsiye edilebilir bence. ama çap olarak steakhouse da pek ufak değil sanki


  • kedili madam  (11.06.12 17:28:43) 
bigking xxl > triple tecrubeyle sabittir.
ayrica xxl hayatimda yedigim en hayvani hamburgerdir

  • jemjum  (11.06.12 17:47:01 ~ 17:48:13) 
Besin degerlerine bakinca yag ve protein acisindan Triple Whopper acik farkla daha buyuk. Ama fiziksel boyut ve doyuruculuk icin bir sey diyemem.

www.burgerking.com.tr
  • wpi  (11.06.12 17:49:56) 
fiziksel boyut olarak ta her şey olarak tripple whoper daha büyük. cunku aynı ekmege yapılıyo 2 hamburger de xxl da 2 et ve peynir oluyo eksra olarak bir de big king sosu diye bi şey var.

tripple da 3 tane et var standart olarak peynir yok. domates sogan ve ketcap mayonez var icinde. bunu da peynir ekletirseniz kalori olarakta daha da fazla olur herhalde doyarsınız.
  • rurouni  (11.06.12 20:34:59 ~ 20:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.