[]

süt ve apranax fort

süt içtim sonra ustune apranax fortu 2 ye kırıp içtim bişey olurmu devamlı hurafeler donup duruyor apranax fort ile ilgilide?




 
apranax'ı çiğnemediğiniz sürece sorun yok ve asitli içeceklerle içmeyin.


mümkünse 1 bardak su ile için
  • Bodyguard-cBs  (11.06.12 17:10:56) 
sadece apranax değil birçok hapı ikiye bölüp içmek zararlıdır.ilacın etkisi artar çünkü.muhtemelen diğer yerdeki yorumumu görüp açtın bu duyuruyu.ama hangi ilaçlarda ölüm tehlikesi vardır o kadarını bilemem.onuda eczacılara sorun.ismini hatırlamıyorum ama amcam bi ilaç içmişti ağrı kesici.ilacın yan etkilerinde ölüme yol açabilir yazıyodu.ama hangi ilaç olduğunu hatırlamıyorum.işte o ilacı çiğneyerek vs içersen büyük ihtimal bi bokluk olur.saçma sapan heyecan aramayın kendinizce.redbulla içmek isteyen ya da alkolle.tipik ben Türküm bana bişey olmaz tarzı yaklaşım bu devirde işlemiyor millet :D


  • michael jackson  (11.06.12 17:55:20 ~ 17:57:41) 
çentik yoksa tablette bölmemeniz gerekiyor anlamına gelir bu. bir dahaki sefere aklınızda olsun.

ağızdan ve mideden emilimini azaltmak için film tabaka ile kaplamışlardır. bir neden için var o film tabaka yani. siz çentikli olmadığı halde bölerseniz emilimini değiştirebilirsiniz ilacın o bölünen yerlerin yüzünden ve bu tehlike oluşturabilir kimi durumlarda.
  • merena  (11.06.12 18:58:29 ~ 19:00:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.