[]

Kuru Cilt?

Selamlar,

Kendimi bildim bileli yüzümde bir kuruluk vardır ve sürekli nemlendirici kremler kullanırım ama bu aralar biraz artmış durumda.

Burun çevresinde, yanakların belli bölgelerinde ve kaş kısmında kuruma mevcut. Öyle çok ağır bir kuruma değil. Sadece beyaz kepeklenmeler oluyor. Sıkıntısı ise sanki yataktan kalkmışım da yüzümü yıkamamışım gibi görünüyor.

Buna bir çözümü olan var mı?

 
bepanthene plus kullan yatmadan önce.krem olanını ama merhemi değil.
başka bir alternatif olarak da excipial lipo kullanabilirsin.
yüzünü de yıkamak için sebamed duş yağı kullan derim.
  • iloushka  (11.06.12 14:31:20) 
imex denen bir sabun var.
3.bp.blogspot.com

yüzünü yıkamasan bile yıkamış gibi gösteriyor ve kepeklenmeleri de yok ediyor.
  • yokartikdahaneler  (11.06.12 14:32:15) 
ceradolin nmlendirici öneririm. eczanelerde satılıyor.


  • kullanicadi  (11.06.12 14:36:45) 
bepanthen krem iyidir, onun dışında body shop'a filan yoğun nemlendirici krem sorabilirsin onlar da çok iyidir. ayrıca o kadar kuruma varsa bir cildiyeciye gitmeni tavsiye ederim, belki başka bir şey vardır?

yüzünü yıkarken ne kullanıyorsun? bende garnier'in yüz temizleme jeli yapmıştı bu dediğini. bırakınca 2-3 günde topladı hemen.
  • dasher  (11.06.12 14:47:33) 
Hayatım boyunca cilt kuruluğu ile mücadele ettim. 3 sene önce bir cildiye uzamanı şunu önermişti bana:

www.onlineeczanem.com (Ben normal eczaneden alıyorum. Burayı ürünü görmen için linkledim)

Ortalama kremlerden pahalı ama inan %100 memnun kalırsın. Cilt kuruması nedir unuttum ben 3 senedir. Hayatım kurtuldu neredeyse...

Tabii cildinde başka bir problem var mı bilemem. Doktor değilim.
  • dungangadunganga  (11.06.12 14:51:11) 
kuru ciltler için olan özel yıkama jelleri kremleri falan eczanelere falan danışabilirsib. bir de ducray'ın o kepeklenme gibi pul pul olan yerler için özel kremi vardı. adını unuttum. bulayım editlerim.

not: imex sabun akneli ciltlerin tedavisinde kullanılır o uygun değil sizin durumunuza.
  • merena  (11.06.12 19:11:02 ~ 19:13:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.