[]

tatil önerisi

Selamlar,

18 i haftasında 2-3 gece bir yerlere kaçmak istiyorum, önceden hiç tek başıma tatile çıkmadım.

Amaç kafa dinlemek, işte yabancı turist falan göreyim, denize gireyim, sahilde güneşleneyim. Etraf yaşlı teyzelerle dolu olmasın, abaza da kaynamasın kafasındayım.

Deniz için de yüzlerce metre yürümeyeyim, ya da servise falan binmeyeyim, otele yakın olsun diyorum (max 10 dak yürüme mesafesi olsun hadi)

Nereler olabilir?

Aklıma antalya geldi, Side dediler (denize uzak mı buralar bilmiyorum), bodrum olur mu bilmiyorum. Bütçe olarak da gecelik 100 lirayı aşmasın diyorum, muhtemelen bu fiyata otel bulurum (ya da pansiyon, 3-5 yıldız olayında değilim). Ama abi şurası iyidir o bütçeyle diyebilecek birilerini arıyorum.

booking.com, didimtur, tatilsepeti, ets (pahalı) sitelerine baktım, bunun dışında buraya bak, burada güzel şeyler vardır diyecek olan var mı?

Not: XXX lira ver, ulaşımı, boku püsürüğü içinde 3-4 gün paket program olsun kafasına da uyarım, ama bu tarz paket programı istediğim bütçede bulamadım. Şuradan bulabilirsin diyenler de çıkar belki?

 
farklılık olması açısından buraya da bi göz at istersen: www.kucukoteller.com.tr
çok güzel yerler bulabilirsin.

  • el magico  (11.06.12 12:06:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.