[]

İstanbul'dan Hollanda'ya uçakla seyahat etmek

Merhaba, İstanbul'dan Hollanda'ya gitmeyi düşünüyorum ve eğer kesinleşirse yaklaşık 2 ay önceden alacağım uçak biletlerini. Yalnız şöyle bir sorun var, gideceğim yer Rotterdam, Amsterdam gibi merkezi yerler değil. Hangi havayollarını tercih edebilirim, en uygun fiyatlarla? (yurtdışı da olur fark etmez)




 
www.skyscanner.com


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (10.06.12 17:49:14) 
bugunku antremanda goz dolduran futbolcu +1

ayrıca indiğiniz havaalanından gideceğiniz yere ulaşım ücretleri için de nshispeed.nl'e bakabilirsiniz, böylece farkı havaalanlarından varış noktanıza toplam maliyetleri de görmüş olursunuz.
  • mocha  (10.06.12 17:51:48) 
istanbul-rotterdam bildigim kadariyla yok zaten.

Istanbul - Amsterdam icin KLM (sabahin korundeki ucusu ucuz oluyo), transavia, corendon, pegasus. Amsterdam Rotterdam arasi trenle 40 dk ve fiyati 10 euro gibi bi sey. Havalimaninin icinde tren istasyonu var, direkt rotterdama gidebilirsiniz.

Corendon; Izmir ve Antalyadan Rotterdam'a
Istanbul Sabiha Gokcen'den Amsterdam'a ve Einhovan'a ucuyo. ns.nl adresinden Hollanda ici tren saatleri ve fiyalarina bakabilirsiniz.

Onun haricinde Bruksel, Koln/Bonn ve Dusseldorf Havalimanlari Rotterdam'a yakin. Oradan Hollanda'ya gelmek icin de Mocha'nin dedigi gibi nshispeed.nl e bakabilirsiniz.
  • lamartin  (10.06.12 18:11:02) 
teşekkürler ama benim istediğim Amsterdam/Rotterdam değildi. Sorun da bu zaten, gideceğim yer merkezi değil (Maastricht ve Emmen, biri güney biri doğu). Eğer mümkün olursa Maastricht'e uçakla gidip, oradan sonra Emmen'e trenle yolculuk yapıp, oradan da en yakın uluslararası havalimanı ile birlikte İstanbul'a dönmek istiyorum (manyak mısın demeyin, arkadaş ziyareti). Yani Maastricht için yakınlardaki Belçika/Almanya havalimanları bile olur, Schengen vizesi alırsam.
Benim tek umudum aslında İstanbul merkezi bir şehir olduğu için birçok havalimanının uçak sağlamasıydı. :/ Yok öyle bir şey galiba.

  • Beilschmidt  (10.06.12 18:29:38 ~ 18:30:46) 
düsseldorf'a inseniz, ordan da trenle geçseniz maastricht'e? condor'un antalya kalkışlı bir uçuşu var 100 euro gibi bir fiyatı olan. kalkış illa ki istanbul olsun demezseniz düşünülebilir:

www.condor.com

bir de bugün bir arkadaş pegasustan ist-ant arası bileti 50 tl'ye aldığını söyledi. onu da ekleyeyim eğer condor'u düşünürseniz.
  • letheavendangered  (10.06.12 19:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.