[]

Ps3 gitarını ps2'de kullanmak?

Merhaba Duyuru,

Biraz önce çok uygun bi fiyata 2.el ama tertemiz Guitar Hero: Warriors of Rock aldım gitarıyla birlikte (resimdeki), ancak bende ps2 var ve bu gitar sanırım wireless ile değil direk bluetooh ile çalışıyor, çünkü diğer ps2'ye uyumlu gitarda bulunan makineye takılan adaptörümsü şeyi yok.

Bu durumda ben bu gitarı ps2'de nasıl çalıştırırım?

 
Bu soru vcd playerim var ama dvd çalıştırmak istiyorum ile eş değerde bir soru.


  • secretcode  (09.06.12 22:51:18 ~ 22:51:26) 
ama gel gör ki, vcd player'a bi aparat takılarak dvd player'da kullanılan wireless cihazlar kullanılıyor, benim sorum bluetooth'da kullanılabilir mi?


  • spider03  (09.06.12 23:06:00) 
alıcı bt aygıtı varsa çalışır.


  • heritage  (10.06.12 00:02:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.