[]

canım sigara çekiyor

üç gün evvel bıraktım ilk defa şuan acaip canım çekiyor.
ne yapayım? içmeyeceğim tabiki de şu isteği nasıl körelteceğim?



 
ayrıca her şey çok pis kokuyormuş amk. keşke bırakmasaymışım


  • redlinetheturk  (09.06.12 22:16:54) 
Patlıcan tüket. İçerisinde nikotin var.


  • secretcode  (09.06.12 22:17:12) 
evdeysen yataga gir ve uyu...biliyorum cmtesi saat daha 10..ama git yat ve alkol almaa...bi de sigara ictikten sonra seninle konuşan insanların sen konuşurken senin nefesini almamak icin kendi nefeslerini tuttuklarını düşün..o kadar igreniyorlar senden ama belli etmemeye calışıyolar..(ben oyle yapıyorum)..

kolay gelsin.

p.s: ben de 6 sene icip bıraktım bırakalı 6 sene oldu :)
  • ilik  (09.06.12 22:20:11) 
@secretcode nikotinsiz bir çözüm pls.
@ilik bıraktığımdan beri uyuyorum zaten yemek ve tuvalet için uyanıyorum sadece. daha fazla uyumam mümkün değil.

  • redlinetheturk  (09.06.12 22:21:54) 
sakız çiğne? kuruyemiş antep fıstığı? ama bunlar da uzun vade de şişko eder adamı..


  • ilik  (09.06.12 22:23:16) 
şu delete sakızlar var ya ufak top top onlardan 6 8 tane atıyordum ağzıma, kavruluyordu azğzım ama sigara isteği de geçiyordu.


  • k4l3m  (09.06.12 22:28:35) 
genel: bir alışkanlıktan kurtulmanın iyi bir yolu başka ve tercihen yararlı bir alışkanlık edinmektir.

günü kurtarma: antep fıstığı yiyiniz şimdilik.
  • rearazem  (09.06.12 22:52:06) 
10 dakika dayan içmeyince istek geçiyor.


  • r_u_h  (10.06.12 00:03:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.