[]

istanbul otel önerisi

istanbulda kalınabilecek geceliği 50 ytl civarı olan güvenli ve merkeze yakın özellikle beyoğlu taksim çevresinde (benzeri yerlerde olabilir. istanbul'un gezilebilecek yerlerine yakın olan yerler) otel önerilenizi bekliyorum. eğer varsa bu konuda güzel bakabileceğim bir site varsa o da olur.
not: bir arkadaşım ve yurtdışından gelecek iki arkadaşı kalacak.



 
çemberlitaş da sultanahmet camii nin sahile doğru olan taraflar da güzel butik oteller var turıstler için falan en azından güvenlidir.


  • imparatorolmayikolaymisandin  (07.10.08 10:49:59) 
genelde yurtdışından gelen backpackerların kaldığı, türklerin de -benim gibi- kaldığı güzel, şirin bir yer; chill out.
kendisi bir hostel ve tek kişilik oda 35 ytl idi en son.
ben meydana daha yakın olması açısından chill out cengo yu öneririm. google da aratırsanız hemen çıkacaktır internet siteleri.
  • oceano  (07.10.08 10:57:30) 
oteli geç öğretmen evlerine bak derim efenim.


  • kameraya el sallayan adam  (07.10.08 11:52:41) 
50 TL'yi adam başı düşündüğünüzü varsayarsak İstiklal Caddesi'nde Otel Arya var, kahvaltı dahil iki kişilik oda 100 TL. Odalarda banyo, TV, bar tipi buzdolabı, klima vs var. Ben kız arkadaşımla kalmıştım temiz bir yer. Google'dan aratıp bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yalnız bu 100 TL kapıdan giriş fiyatı değil, önceden telefonla arayıp rezervasyon yaparsanız 100 TL.

Onun dıiında Chill Out hostelleri var İstiklal'de, sözlükten chill out başlığına bakıp bilgi alabilirsiniz. Orada odalarda yer yatağı dışında bir şey yok, ortak WC banyo vs ama fiyatı daha düşük haliyle...
  • crown  (07.10.08 17:45:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.